Chat

VORT3X

Re: Chat

Post by VORT3X »

Panta wrote:Te-as ruga sa ii faci poze sau demo. Si sa postezi pe forum. Tipu asta vad ca vrea slot pe 10 conturi. Ca si cu numele lary o cerut.
ii fac ii fac ca e but si baga in gura :bitchplease:
Image

Daca o babardesc pe mama ta nu iese nimic bun din ea!
Darius.

Post by Darius. »

Ce ziceti de b-zoneday? :))
Image
Image
Panta

Post by Panta »

Darius. wrote:Ce ziceti de b-zoneday? :))

Detaliaza
Image
Darius.

Post by Darius. »

Panta wrote:
Detaliaza
Pai na... eu am venit cu numele, faceti si voi ceva :))
Pai cum ar fi daca b-zone day ar fi un fel de doua feluri
Mai multe dayrui amestecate gen:
CTs sunt invisibili si au pistol si scut (shield) 5000 hp si no clip
Ts sunt zombie au 800 hp gravity, speed si arme

Ma rog, schimbati voi cate ceva sa nu fie chiar asa random :))
Image
Image
Panta

Post by Panta »

M-am gandit la ceva anume. Ca sa nu fac o propunere gen, care sigur va fi respinsa, am zis sa discut aici. Si sa vad si parerea voastra. Am observat ca multi dintre voi faceti cereri inactivitate in "veselie". Apoi reveniti 2 zile, faceti ore de rahat doar ca sa fie facute, si mai apoi iara faceti cerere inactivitate. La o adica, asa pot si eu sa fac mereu, si sa raman cu gradu actual. Nu vad de ce unii ar merita grade mari, dar nu sunt activi deloc. Si mereu la cereri inactivitate scot "scuze" ca ba probleme ba netu ba teze ba nu stiu ce (nu zic ca nu va cred dar totusi..) . Voi faceti cereri inactivitate din 2 in 2 saptamani gen si nu vad rostul. Daca nu mai vreti sa jucati, mai bine va cereti remove singuri. Si stiti voi clar la cine ma refer. Nu va port pica, dar in ultima vreme, doar eu cu Exo si cu Dan, ne-am ocupat de sv. Excludem pe 0nly care isi face treaba calumea si el ca owner. Dar ca admini, doar noi 3 am ramas activi in mare parte a timpului. Nu stiu ce sa zic, dar ori va reveniti, ori parerea mea e ca ati merita remove. Serverul are nevoie de admini activi ce isi arata interesul, nu de unii care ba intra ba fac cereri inactivitate mereu.

Cu astea fiind spuse, sper sa inteleaga careva ce zic eu aici. Cum am mai zis, nu port pica, dar vreau si eu sa vad putin interes.
Image
Darkness

Post by Darkness »

Panta wrote:M-am gandit la ceva anume. Ca sa nu fac o propunere gen, care sigur va fi respinsa, am zis sa discut aici. Si sa vad si parerea voastra. Am observat ca multi dintre voi faceti cereri inactivitate in "veselie". Apoi reveniti 2 zile, faceti ore de rahat doar ca sa fie facute, si mai apoi iara faceti cerere inactivitate. La o adica, asa pot si eu sa fac mereu, si sa raman cu gradu actual. Nu vad de ce unii ar merita grade mari, dar nu sunt activi deloc. Si mereu la cereri inactivitate scot "scuze" ca ba probleme ba netu ba teze ba nu stiu ce (nu zic ca nu va cred dar totusi..) . Voi faceti cereri inactivitate din 2 in 2 saptamani gen si nu vad rostul. Daca nu mai vreti sa jucati, mai bine va cereti remove singuri. Si stiti voi clar la cine ma refer. Nu va port pica, dar in ultima vreme, doar eu cu Exo si cu Dan, ne-am ocupat de sv. Excludem pe 0nly care isi face treaba calumea si el ca owner. Dar ca admini, doar noi 3 am ramas activi in mare parte a timpului. Nu stiu ce sa zic, dar ori va reveniti, ori parerea mea e ca ati merita remove. Serverul are nevoie de admini activi ce isi arata interesul, nu de unii care ba intra ba fac cereri inactivitate mereu.

Cu astea fiind spuse, sper sa inteleaga careva ce zic eu aici. Cum am mai zis, nu port pica, dar vreau si eu sa vad putin interes.
Insfarsit , observ si eu ca pe servarul aceste sunt si oameni seriosi care vor sa faca o treaba calumea , eu sunt PRO , frate ai luat admin/slot ca sa faci dupa cerere inactivitate . Inseamna ca esti bou . Daca vrei sa iei un admin/slot trebuie sa te gandesti ceva gen:

" Ba hai sa fac o cerere admin/slot , dar stai dupa pot fi activ pe server ? "

Dar , nimeni nu se gandeste asa , poate asa :

" Am ore , am ceva activitate , bag pl , hai sa ma fac si eu slot/admin . "

Si dupa 2 ore de la acceptare ca admin/slot , vine si spune la owneri :

" Only / Carnacior , stiu ca deabea am luat adminu , dar pot sa nu mai intru si eu 2 saptamani ca dau tezele si na ... "

Frate daca stiti ca nu puteti sa va tineti de admin/slot de ce pl mea mai faceti cerere ??
Image
Panta

Post by Panta »

Eu aici ma refer strict la gradele de la administrator in sus. Sloturile nu se iau in considerare pt ca ei nu sunt admini.

Oricum, vreau si parerea altora.
Image
eXo

Post by eXo »

Darkness wrote: Insfarsit , observ si eu ca pe servarul aceste sunt si oameni seriosi care vor sa faca o treaba calumea , eu sunt PRO , frate ai luat admin/slot ca sa faci dupa cerere inactivitate . Inseamna ca esti bou . Daca vrei sa iei un admin/slot trebuie sa te gandesti ceva gen:

" Ba hai sa fac o cerere admin/slot , dar stai dupa pot fi activ pe server ? "

Dar , nimeni nu se gandeste asa , poate asa :

" Am ore , am ceva activitate , bag pl , hai sa ma fac si eu slot/admin . "

Si dupa 2 ore de la acceptare ca admin/slot , vine si spune la owneri :

" Only / Carnacior , stiu ca deabea am luat adminu , dar pot sa nu mai intru si eu 2 saptamani ca dau tezele si na ... "

Frate daca stiti ca nu puteti sa va tineti de admin/slot de ce pl mea mai faceti cerere ??
Tu n`ai inteles o chestie
Nu e ca sa se gandeasca inainte , Majoritatea fac chestia asta Din simplu motiv ca vor sa aiba admin mereu si fara sa-si dea silinta ca inainte , cum a zis si panta sunt Majoritatea adminiilor care Abia de-i vad pe server , iar daca-i vad o saptamana , dupa nu`i mai vad doua saptamanii
Mi-e si putin jena sa vorbesc despre chestia asta cand in ultima vreme intru cate 100 de minute , dar na stiti situatia , inainte stateam 300-600 minute pe server , Si atunci era la fel Doar eu dan si panta , si ce mai erau sloterii si pe atunci mai era si Darius care intra.
Na plm , nu vreau sa vorbesc si cu rautate , poate unii chiar au probleme si se intampla asa mai des si nu pot intra... dar totusi daca nu intrii o luna , sa nu ai pretentia sa mai vrei si admin
Image
Image
Dan

Post by Dan »

au "muncit" pana sa ia grad-ul pe care il doreau si acuma stau numai in cereri de inactivitate :pro: la propunere.!
Panta

Post by Panta »

Dan wrote:au "muncit" pana sa ia grad-ul pe care il doreau si acuma stau numai in cereri de inactivitate :pro: la propunere.!

Nu e propunere. E doar o simpla discutie, care vreau sa o aduc in fata. Sa vad parerea celor care isi dau interesul pentru serverul asta.

Eu nu sunt asa de vechi ca si unii dintre voi, dar de cand am venit, mi-am dat interesul sa ajut si sa fac ceva pt server, cat de putin am putut si pot :)
Image
Post Reply