Cateva schimbari micutze in caz ca se poate

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
Darius.

Cateva schimbari micutze in caz ca se poate

Post by Darius. »

1.Cand un prizioner castiga un day, pe langa cele 10 credite, sa castige si un freeday next round sau sa ii apare un chenar in care sa aleaga...
2.Daca un prizioner nu da lr in 20 secunde sa primeasca slay automat in caz ca nu este admin online
3.Cand se da box prizioneri sa primeasca niste manusi de box sau skinuri ma rog cum vreti sa le ziceti si la fel si cand dai boxduel cu ct (prizioneri manusi rosii si gardian manusi albastre)
4.Este un plugin care le da wall la admini atunci cand sunt la spectatori pentru a putea mai prinde mai bine codatii si ma gandeam ca na, daca tot e sezonul codatiilor, oricum jumatate din jucatorii care au primit ban sunt tot aceeasi cu ip-urile astea rotabile...
5.Cameleonul cand il cumperi sa iti dea si ranga cu skin de bulan ca la ct pentru ca stiti voi
6.Ca sa fie un sistem de runde jean adica, sa fie toti jean pe rand automat ca sa nu mai facem concurenta cu cine scrie /jean cel mai repede si cand jean moare altcineva sa devina jean automat
7.Dayul snowball :)) dayul asta imi place extrem de mult.. ma rog ma indoiesc ca il bagi carnate dar macar da la /lr duel cu bulgari de zapada... totusi...
Image
Image
Darkness

Re: Cateva schimbari micutze in caz ca se poate

Post by Darkness »

:pro: Foarte frumoase ideile si foarte utile ...
Image
eXo

Post by eXo »

1 si 2 pro
3 contra , niciodata nu mi-a placut ideea asta cu manusile
4 Pro , se cheama Admin spectator esp
5 Nu ar fii bine sa se dea si ranga , lasa-l cameleon asa cum e , daca vrei ranga iei ranga , oricum e limita la o chestie din shop pe runda. daca ar fii sa se bage skin`ul fara bonusul de dmg care il ai la ranga
6 pro , iar cand cineva moare ar fii frumos sa fie un jean aleatoriu pus imediat
7 contra
Last edited by eXo on 06 May 2014 20:09, edited 1 time in total.
Image
Image
Panta

Post by Panta »

1. :pro: pt ca oricum se strang repede creditele, deci ar fi ok si sa primeasca FD pe langa.

2. :pro:

3. meh nimic special. Suna interesant dar mna, nu cred ca vrea

4. ar fi ok dar na, nu stiu ce sa zic :pro:

5. :contra: si asa nu cumpara nimeni

6. Daca nu sunt admini on si e un ct fara microfon. Nu va putea da comenzi, si asa ii va veni tot randul lui. In schimb daca e si altu cu microfon, ala va spama /jean sa intre in locul lui. Gen

7. :contra: s-a mai propus si nu a vrut.
Image
Sh0B0
Admin
Admin

Post by Sh0B0 »

1,2 :pro:
3. l.am propus si eu de mult
ala
4. :pro:
5. :contra: , oricum cameleon foarte rar am vazut ca se cumpara
6. ai un BIG :pro: mi se pare cea mai buna ca dor nea... si celor care le.a venit randul si nu au vorbit timp de 30sec 20 sa fie scosi automat... dar asta cu rotatia sa fie in asa fel incat fiecare CTs sa poate da day
7. Serios ? bulgari ? esti putin cam infantil oricum no sens :contra:
Image
Image
Image
Jupanu
Bautor autorizat
Bautor autorizat

Post by Jupanu »

:pro: imi place, dar panta si sobolajul au dreptate ca unele nu merita modificate
Image
Image
0nLy

Post by 0nLy »

1. Eventual sa primeasca, nu sa aleaga. Day-ul se termina automat daca ii apare meniu poate sa fie un retardat care nu mai alege! Mai degraba sa se faca cumva ca la acele day-uri pe care le castiga mai multi T sa primeasca credite respectivii.
2. Inutil dupa parerea mea.
3. Indiferent.
4. Pro!
5. Pro sa dea si bulanul cu dmg normal la fel ca un CT, nu ranga modificata in bulan!
6. Contra.
7. Contra.
Image
Carnacior

Post by Carnacior »

Darius. wrote:2.Daca un prizioner nu da lr in 20 secunde sa primeasca slay automat in caz ca nu este admin online
5.Cameleonul cand il cumperi sa iti dea si ranga cu skin de bulan ca la ct pentru ca stiti voi
6.Ca sa fie un sistem de runde jean adica, sa fie toti jean pe rand automat ca sa nu mai facem concurenta cu cine scrie /jean cel mai repede si cand jean moare altcineva sa devina jean automat
ok a ramas doar ce ma intereseaza
vreau totusi cineva sa-mi explice la 5 daca in momentul asta ct pot sa isi dea seama daca cineva are cameleon dupa faptul ca n-au baston sau e doar pur estetic
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Panta

Post by Panta »

Isi pot da seama ca un ts are cameleon, pe motiv ca nu ii se vede nimic in maini. Ii se vad pumnii. Si de asta o zis sa pui in loc de pumni, bastonu ala ca la ct, sa para identic.

La propunerea 5 ai citit explicatia mea carnat? Si aia se refera atunci cand nu e slot sau admini on. Adica, daca se va face un sistem de jean, atunci daca e unu fara microfon,va ramane o tura intreaga jean fara sa dea comenzi. Si asa va tot veni randul lui. Iar daca mai e unu cu el la ct care are microfon, ala va spama /jean intentionat doar ca sa fie el si nu tipul fara microfon. Gen, daca ai inteles. Nu stiu aia e parerea mea.
Image
Darius.

Post by Darius. »

Panta, vorbesti de parca jean ar avea nu stiu ce putere fata de freekill, pe degeaba spameaza jean ca retardu tot poate face freekill, si oricum cu noii sloteri sunt admini on pana la 1 seara deci macar asa cu sistemu nu va mai fi tiganie pe tema ca nu apuca jean....
Image
Image
Locked