Cateva schimbari micutze in caz ca se poate

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
Panta

Re: Cateva schimbari micutze in caz ca se poate

Post by Panta »

Mie mi indiferent oricum. Eu ti-am zis parerea mea. Ca e asa sau cum vrei tu, tot rahatul ala o sa fie.
Image
Sh0B0
Admin
Admin

Post by Sh0B0 »

Mah Carnacior m.am gandit ca la cameleon ca sa nu isi mai dea seama cine e Ts... atunci cand te uiti la unul cu cameleon sa aiba o arma in mana de forma doar ca sa se vada ...dar defapt el nu are nimik... eventul pumni, ranga
Image
Image
Image
Darius.

Post by Darius. »

Panta, intreaba-l si pe eXo, cand jean moare se da fd all dupa 1 secunda sau mai multe depinde si cu sistemul s-ar da asa automat si ct-ul nu ar mai fi nevoit sa se opreasca din joc pentru a putea scrie /jean ca in situatii de genu un ct daca situatia a scapat de subcontrol si prizionerii s-au revoltat el nu va scrie /jean pana nu se duce intr-un loc sigur si pana asta se da fd all deci inca un motiv de ce ar fi bun sistemul de jean

PS: Carnate, poti face te rog ca adminii sa poata folosi microfonul de la ts pentru a putea zice la ct de exemplu mircelica next jean sau mircealica fate jean sau dati gunday ca nu e loc pentru ctii aia nobi ce nu se uita in chat...
Image
Image
0nLy

Post by 0nLy »

Darius. wrote:Panta, intreaba-l si pe eXo, cand jean moare se da fd all dupa 1 secunda sau mai multe depinde si cu sistemul s-ar da asa automat si ct-ul nu ar mai fi nevoit sa se opreasca din joc pentru a putea scrie /jean ca in situatii de genu un ct daca situatia a scapat de subcontrol si prizionerii s-au revoltat el nu va scrie /jean pana nu se duce intr-un loc sigur si pana asta se da fd all deci inca un motiv de ce ar fi bun sistemul de jean

FD all se da automat la 1:00 daca nu este un jean. Chestia asta sa intre unu automat jean mi se pare o prostie, poate respectivul nu e pregatit, poate e afk 1min, poate e retardat fara microfon si nu sunt admini on. Sunt foarte multe posibilitati de luat in calcul.
Image
Darius.

Post by Darius. »

0nLy wrote:
Darius. wrote:Panta, intreaba-l si pe eXo, cand jean moare se da fd all dupa 1 secunda sau mai multe depinde si cu sistemul s-ar da asa automat si ct-ul nu ar mai fi nevoit sa se opreasca din joc pentru a putea scrie /jean ca in situatii de genu un ct daca situatia a scapat de subcontrol si prizionerii s-au revoltat el nu va scrie /jean pana nu se duce intr-un loc sigur si pana asta se da fd all deci inca un motiv de ce ar fi bun sistemul de jean

FD all se da automat la 1:00 daca nu este un jean. Chestia asta sa intre unu automat jean mi se pare o prostie, poate respectivul nu e pregatit, poate e afk 1min, poate e retardat fara microfon si nu sunt admini on. Sunt foarte multe posibilitati de luat in calcul.
Pai da dar cand e 00:00 si moare jean sa de automat fd all
Si daca e afk iese de la ct
Si deobicei sunt admini on, am vazut ca ieri au mai fost 2 sloteri on pana la 1 seara deci nu-i mare hiba
Image
Image
Panta

Post by Panta »

Daca se da FD all care ar fi problema? Atunci ct-ul respectiv va trebui sa aiba grija sa nu intre restul la arme etc. Si eventual le da box daca sunt putini. Nu vad rostul in chestia asta cu jean automat, pt ca si asa sunt multi care au bind pt /jean si imediat intra. Asta e parerea mea si vad ca si a lui only. Ce face carnat e treaba lui.
Image
Darius.

Post by Darius. »

Ma, nu intelegi, nu toti au bind de jean si atunci cand se da fd all toti au arme si e harababură
Image
Image
Carnacior

Post by Carnacior »

Darius. wrote:Ma, nu intelegi, nu toti au bind de jean si atunci cand se da fd all toti au arme si e harababură
da, se numeste consecinta , consecinta la faptul ca jeanul n-a fost atent
tu crezi ca intr-o puscarie daca un gardian e atacat sau omorat, un alt gardian vine repede si ii controleaza pe toti? nu, incepe o revolta si intervin trupele speciale
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Darius.

Post by Darius. »

Ok :))
Totusi, ceva vei baga?
Image
Image
Darius.

Post by Darius. »

8. Cheenarul verde unde scrie detaliile despre dayuri sa fie in stanga ca sa putem vedea de exemplu la sparta daca cienva a omorat cu arma sau nu...
Image
Image
Locked