Chat

Dan

Re: Chat

Post by Dan »

Panta wrote:
Dan wrote:au "muncit" pana sa ia grad-ul pe care il doreau si acuma stau numai in cereri de inactivitate :pro: la propunere.!

Nu e propunere. E doar o simpla discutie, care vreau sa o aduc in fata. Sa vad parerea celor care isi dau interesul.
Ok :iesiacas:
Darkness

Post by Darkness »

eXo wrote:
Darkness wrote: Insfarsit , observ si eu ca pe servarul aceste sunt si oameni seriosi care vor sa faca o treaba calumea , eu sunt PRO , frate ai luat admin/slot ca sa faci dupa cerere inactivitate . Inseamna ca esti bou . Daca vrei sa iei un admin/slot trebuie sa te gandesti ceva gen:

" Ba hai sa fac o cerere admin/slot , dar stai dupa pot fi activ pe server ? "

Dar , nimeni nu se gandeste asa , poate asa :

" Am ore , am ceva activitate , bag pl , hai sa ma fac si eu slot/admin . "

Si dupa 2 ore de la acceptare ca admin/slot , vine si spune la owneri :

" Only / Carnacior , stiu ca deabea am luat adminu , dar pot sa nu mai intru si eu 2 saptamani ca dau tezele si na ... "

Frate daca stiti ca nu puteti sa va tineti de admin/slot de ce pl mea mai faceti cerere ??
Tu n`ai inteles o chestie
Nu e ca sa se gandeasca inainte , Majoritatea fac chestia asta Din simplu motiv ca vor sa aiba admin mereu si fara sa-si dea silinta ca inainte , cum a zis si panta sunt Majoritatea adminiilor care Abia de-i vad pe server , iar daca-i vad o saptamana , dupa nu`i mai vad doua saptamanii
Mi-e si putin jena sa vorbesc despre chestia asta cand in ultima vreme intru cate 100 de minute , dar na stiti situatia , inainte stateam 300-600 minute pe server , Si atunci era la fel Doar eu dan si panta , si ce mai erau sloterii si pe atunci mai era si Darius care intra.
Na plm , nu vreau sa vorbesc si cu rautate , poate unii chiar au probleme si se intampla asa mai des si nu pot intra... dar totusi daca nu intrii o luna , sa nu ai pretentia sa mai vrei si admin
Aham... Na okey , daca zici ca asa ii asa ii :) Tu ai mai multa experienta ca mine , si nu o zic ca pe o insulta . Asa ca scuzatima ... si sper sa ajung si eu sus ... nu prin milogeala si prin munca ! :D
Image
Carnacior

Post by Carnacior »

din pacate asa e, ca si consecinta am scazut putin cerintele la grade pana serverul isi construieste un staff decent de admini, pentru ca stiu ca de o luna incoace in afara de dan / exo / panta n-am vazut nici un admin niciodata pe server
sloterii mai joaca pentru ca sunt vreo 20 , dar in situatii mai complicate n-au ce sa faca

il rog cu ocazia asta si pe only sa fie mai atent la cererile de inactivitate si introduc in premiera limite superioare la inactivitate
dupa cum stiti perioada minima pe care se face cererea e de 5 zile, perioada maxima va fi de acum incolo de 10 zile pe luna(sa nu se panicheze cei care pleaca din tara sau ceva mai mult, se va lua pur si simplu din luna urmatoare) ca sa evitam astfel "gaurile" din sistemul actual, de care vad ca multi au inceput sa-si bata joc
only te rog sa postezi asta in modelul de cerere de inactivitate cu cuvinte mai alese, eu ma culc acum ca am o zi lunga maine
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Darius.

Post by Darius. »

Ok ma bafta dar totusi
Daca cineva intra doamne fereste in spital si trebuie sa stea 3 saptamani de exemplu.. aici se fac exceptii?
Image
Image
Panta

Post by Panta »

Carnacior wrote:il rog cu ocazia asta si pe only sa fie mai atent la cererile de inactivitate si introduc in premiera limite superioare la inactivitate
dupa cum stiti perioada minima pe care se face cererea e de 5 zile, perioada maxima va fi de acum incolo de 10 zile pe luna(sa nu se panicheze cei care pleaca din tara sau ceva mai mult, se va lua pur si simplu din luna urmatoare) ca sa evitam astfel "gaurile" din sistemul actual, de care vad ca multi au inceput sa-si bata joc
only te rog sa postezi asta in modelul de cerere de inactivitate cu cuvinte mai alese, eu ma culc acum ca am o zi lunga maine

Este si asta o solutie. Limita la cerere inactivitate. Suna destul de ok. Merita incercat si asta. Multumesc carnacior pentru intelegere !
Image
Darius.

Post by Darius. »

Si despre b-zone day? :)
Image
Image
Carnacior

Post by Carnacior »

Darius. wrote:Si despre b-zone day? :)
prostie
dayurile au nume explicative care au legatura cu ce se petrece in ele
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Darius.

Post by Darius. »

ok pai... party day :))
Image
Image
eXo

Post by eXo »

Darius. wrote:ok pai... party day :))
Si ce-ar fii asta ? ne apare la toti cate o matura si ne futem cu ea in cur =))?
Image
Image
Darius.

Post by Darius. »

eXo wrote:
Darius. wrote:ok pai... party day :))
Si ce-ar fii asta ? ne apare la toti cate o matura si ne futem cu ea in cur =))?
Am scris mai sus ma futardel :))
Image
Image
Post Reply