Astept pareri, injuraturi, sfaturi, propuneri de adoptie si :TC: si un calduros
Devine obositor
Devine obositor
Carnacior cand sa da Day sa dispara shopu` ca toti admini (cred) ca s.au saturat sa tot dea slay/ban/kick li ala care foloseste shop (jetu` dca obsedatu`)

Re: Devine obositor
Shobo, shopul dispare automat cand e day. Doar atunci cand iti cumperi dinainte sa se dea day, ca de exemplu jetpack, ramane activ pe player. Eventual sa modifice carnat ca atunci cand e day, sa ii se scoata automat si ce a cumparat playerul inainte. Ca sa nu mai stam noi adminii sa ne uitam cine are jetpack sau ceva. Si e bun si atunci cand nu e admin on

Sau cand se da day, sa dispara automat ce a cumparat un player dinainte si sa primeasca obiectele ce le a luat Runda dupa day.

pZn wrote:Sau cand se da day, sa dispara automat ce a cumparat un player dinainte si sa primeasca obiectele ce le a luat Runda dupa day.
Doar jetpackul ramane. Ar trebui modificat la toate dayurile ca la zombie, sa dispara jetpackul

Eu la asta m.am referit daca e day sa dispara ce ai cumparat indiferent de day pt ca e enervant stai juma de mapa la un HNS sa.i prinzi pe aia cu jet.. e enervant avand in vedere ca nu prea is admini tot timpul

Sh0B0 wrote:Eu la asta m.am referit daca e day sa dispara ce ai cumparat indiferent de day pt ca e enervant stai juma de mapa la un HNS sa.i prinzi pe aia cu jet.. e enervant avand in vedere ca nu prea is admini tot timpul
Slay si aia e. Oricum sa vedem ce zice carnat, daca poate modifica la toate day-urile ca la rev zombie

eu n-am nici cea mai mica idee despre ce vorbiti
la hns day de exemplu, se scoate jetpackul la toti care au cand incepe dayul
la hns day de exemplu, se scoate jetpackul la toti care au cand incepe dayul
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Carnacior wrote: la hns day de exemplu, se scoate jetpackul la toti care au cand incepe dayul
Ai modificat acum de curand asta?

Am verificat acum si jetpackul nu dispare la hns
Hns ca hns ca il vezi pe ala si ii dai slay, dar la night nu se vede numele si tre sa fii mort ca sa vezi cine e
Hns ca hns ca il vezi pe ala si ii dai slay, dar la night nu se vede numele si tre sa fii mort ca sa vezi cine e