0nLy wrote:Am avut putin timp si am facut un mic video semnificativ pentru server zic eu
Astept pareri, injuraturi etc etc
Singuru lucru ce nu`mi place e ca ai pus imaginea aia cu ct/terrorists , trebuia sa pui ceva legat de jailbreak parerea mea...
iar scrisu ala , cred ca ar fii trebuit sa fie mai clar , nu asa ca pentru avatare
Si daca tot
0nLy wrote:
Mere si un sugi pula.
Last edited by eXo on 27 May 2014 21:24, edited 1 time in total.
0nLy wrote:Am avut putin timp si am facut un mic video semnificativ pentru server zic eu
Imi place la nebunie partea de la final, alea cu pozele e cam habar nam, mai bine puneai printre propozitii cateva mici demouri ca la adevaratele trailere daca intelegi ce spun.
GG pentru munca depusa
eXo wrote:
Singuru lucru ce nu`mi place e ca ai pus imaginea aia cu ct/terrorists , trebuia sa pui ceva legat de jailbreak parerea mea...
iar scrisu ala , cred ca ar fii trebuit sa fie mai clar , nu asa ca pentru avatare
Mere si un sugi pula.
Am prezentat jailbreaku ca o continuare a clasicului de-aia am pus pozele alea
Seteaza video la calitate de 1080 daca vrei sa vezi calumea si clar
Ii super fain video dar daca puteai sa pui niste mici demouri cu dayurile cred ca eera mai smecher (parerea mea)
Dar in rest ii super si bravo pt munca depusa
Sh0B0 wrote:
Ii super fain video dar daca puteai sa pui niste mici demouri cu dayurile cred ca eera mai smecher (parerea mea)
L-am facut scurt si la obiect ca o poveste a jailbreak-ului in general, un fel de continuare a clasicului. Plus ca ce e filmat in cs se vede ca pula si e de o calitate joasa.
Sh0B0 wrote:
L-am facut scurt si la obiect ca o poveste a jailbreak-ului in general, un fel de continuare a clasicului. Plus ca ce e filmat in cs se vede ca pula si e de o calitate joasa.
Carnacior wrote:
pentru ca ai tu calculator futut in cur
De fapt am un calculator foarte bun, dar grafica din cs e de cacat oricat ai incerca sa o faci sa nu fie asa. Am dat peste 1000 de euro pe laptopul meu deci nu cred ca e asa futut