Inactivitate
- Madalin***
Re: Inactivitate
Fratilor, ma retrag, niciodata nu o sa uit de voi! Only mereu imi voi aduce aminte de tine... Ma retrag doar pentru simplul fapt ca am luat admin pe dr.b-zone.ro si acolo imi pot continua cererea de up! Bafta la toti!!! 

Nick: Sheol
Zile inactive: 4 zile
Motiv: pc-ul
Alte precizari: nu am
Zile inactive: 4 zile
Motiv: pc-ul
Alte precizari: nu am
Nick: eXo
Zile inactive: Probabil o saptamana
Motiv: Mi s-a stricat laptop-ul si e la reparat ,stiu ca am fost si saptamana trecuta in inactivitate dar asta e.. nu am ce sa fac
Alte precizari: Sper ca ve-ti intelege situatia..
Zile inactive: Probabil o saptamana
Motiv: Mi s-a stricat laptop-ul si e la reparat ,stiu ca am fost si saptamana trecuta in inactivitate dar asta e.. nu am ce sa fac
Alte precizari: Sper ca ve-ti intelege situatia..

Nick: Sh0B0
Zile inactive: nu mai mult de 2 saptamani
Motiv: Vreau sa invat mai mult la sc + ca vreau sa o ajut pe mama la treburi... ambele chesti pt bani= donatie= am 25 de lei iupiii
Alte precizari: Voi mai intra dar foarte rar... si cred xca voi fi activ pe forum.... si un calduros
Zile inactive: nu mai mult de 2 saptamani
Motiv: Vreau sa invat mai mult la sc + ca vreau sa o ajut pe mama la treburi... ambele chesti pt bani= donatie= am 25 de lei iupiii
Alte precizari: Voi mai intra dar foarte rar... si cred xca voi fi activ pe forum.... si un calduros

Sh0B0 wrote:Ma retrag.... bafta all mai departe si sper sa ma intorc candva![]()
Bafta si te astept sa revii

Nick: eXo
Zile inactive: Permanent
Motiv: Nu prea mai am timp sa intru pe server , vine vara o sa stau cam toata ziua pe afara , abia mai am timp de celalalte
Alte precizari: Sunt sigur ca o sa revin , cand voi avea timp liber
Imi doresc foarte mult sa mai ramana macar o parte din cei ce sunt acum , sper sa nu se duca toti si sa ramanem invadati
Va doresc mult noroc la toti playerii/adminii actuali , sper sa va revad mai sus de cat sunteti acum.
Motiv: Nu prea mai am timp sa intru pe server , vine vara o sa stau cam toata ziua pe afara , abia mai am timp de celalalte
Imi doresc foarte mult sa mai ramana macar o parte din cei ce sunt acum , sper sa nu se duca toti si sa ramanem invadati
Va doresc mult noroc la toti playerii/adminii actuali , sper sa va revad mai sus de cat sunteti acum.

eXo wrote:Nick: eXo
Bafta si poate ne mai vedem pe server (sau pe cs)
Te asteptam sa revii

Nick : Panta
Zile inactive : intre 2-4 saptamani incepand de maine, poimaine, nu pot sti sigur
Motiv : Imi expira contractul la click net si vreau sa trec pe RDS
Alte precizari : Nu stiu cat va dura sa imi bage netul si restul, pt ca ei mi-au zis ca intre 2-4 s-ar putea deoarece au multe "comenzi"
Sper sa fie gata cat mai repede
Am sa incerc totusi sa mai intru pe forum, de ce nu, poate imi cumpar un stick de internet ca sa il am preventiv.
Multumesc!
Zile inactive : intre 2-4 saptamani incepand de maine, poimaine, nu pot sti sigur
Motiv : Imi expira contractul la click net si vreau sa trec pe RDS
Alte precizari : Nu stiu cat va dura sa imi bage netul si restul, pt ca ei mi-au zis ca intre 2-4 s-ar putea deoarece au multe "comenzi"
Sper sa fie gata cat mai repede
Multumesc!