Sistem de runde ca pe DR?
Re: Sistem de runde ca pe DR?
E o buna idee dar sa fie 32 de runde!!1
Ar Fi o idee geniala =]]
da sunt de aord =]]
E mare om BGS asta e smecher rau BGS
) " dar esti nepotamiu si nu pot sa te las la Greu esti ca si Fratele meu :-*

e buna ideea dar asta inseamna ca rundele vor dura la infinit daca nu e nimeni sa dea slay sau kill... ... ...
si ce e cu =]] =]] =]] =]] =]] =]] =]] =]] =]] =]] =]] =]] =]] =]] =]] =]] =]] =]] ???
si ce e cu =]] =]] =]] =]] =]] =]] =]] =]] =]] =]] =]] =]] =]] =]] =]] =]] =]] =]] ???

Cum ma sa scoate timeleftu esti nebun sau nu sti ce e ala timeleft?ManIacK0 wrote:Da ar fi foarte bun si sa scoti timeleft-ul

Eu propun sa fie asa intr-un interval de ore (daca se poate), atunci cand este mai populat serverul si sunt admini disponibili. Seara sa se schimbe cu metoda traditionala 
CEA MAI SMECHERA IDEE AICI! : Ce-ar fii daca ai pune doar o limitade runde pt rundele speciale, sa fie cu timp la alea normale. De exemplu pui 8 runde speciale pe o harta, cronometrul se opreste pt runda si incepe cand se termina runda speciala
ma, ideea nu e chiar retardata, cea cu timpul, dar nu-mi vine in minte nici o metoda usoara de a "opri" timpul, adica nu e posibil, vad eu ce fac si voi posta mai apoi schimbarileMomaie wrote:CEA MAI SMECHERA IDEE AICI! : Ce-ar fii daca ai pune doar o limitade runde pt rundele speciale, sa fie cu timp la alea normale. De exemplu pui 8 runde speciale pe o harta, cronometrul se opreste pt runda si incepe cand se termina runda speciala
t/c
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron