Chat
Re: Chat
ma da chiar nimeni nu vrea sa cumpere vip?
am nevoie de bani urgent
am nevoie de bani urgent
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Nu e de "vrut"e de "putut" ca asa toti vor, maicamea a zis ca va vinde cartile astea ce le am de la scoala pentru cei care anu viitor vor fi in clasa in care am fost eu anu asta (asa e aici) si a zis ca-mi da 4 euro de vip, da cred ca iau vipu de pe dr ca mna
Joker wrote:Nu e de "vrut"e de "putut" ca asa toti vor, maicamea a zis ca va vinde cartile astea ce le am de la scoala pentru cei care anu viitor vor fi in clasa in care am fost eu anu asta (asa e aici) si a zis ca-mi da 4 euro de vip, da cred ca iau vipu de pe dr ca mna
Mai bine ti-ai cumpara unbanul

0nLy wrote:Joker wrote:Nu e de "vrut"e de "putut" ca asa toti vor, maicamea a zis ca va vinde cartile astea ce le am de la scoala pentru cei care anu viitor vor fi in clasa in care am fost eu anu asta (asa e aici) si a zis ca-mi da 4 euro de vip, da cred ca iau vipu de pe dr ca mna
Mai bine ti-ai cumpara unbanul
Ma bucur sa va revad dragi prieteni de azi am revenit pe server p.s.: sunteti cu toti niste bulangii 

Daca o babardesc pe mama ta nu iese nimic bun din ea!
Welcome backVORT3X wrote:Ma bucur sa va revad dragi prieteni de azi am revenit pe server p.s.: sunteti cu toti niste bulangii
AM TERMINAT SI CU EXAMENELE (BAG PL IN ELE) DE MAINE O SA FAC ACTIVITATE
) (:*) (OAIE-ONLY)