AssassinDay

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
Joker

AssassinDay

Post by Joker »

Bun, m-am gandit la un day interesant inspirat din YesCrime, sta in felul urmator: AssassinDay: Cand se da dayul iti apare automat in chat "Trebuie sa-l omori pe Carnacior" am pus Carnacior ca un exemplu, iar daca tragi in altcineva in afara de carnacior mori tu nu el, iar daca l-ai omorat pe carnacior sa iti apara "Felicitari! Acum trebuie sa-l omori pe Panda" si tot asa pana mai ramane doar 1 ts, aici depinde daca dai awp la toti, arma, pistol sau doar cu pumnii, si la ct ori pot sa astepte pana mai ramane 1 tero si sa deie duel, ori pot sa se implice si ei, numele celui pe care trebuie sa-l assassinezi sa fie random.. logic.. ma gandesc ca e greu de scriptat dar dupa parerea mea suna fain..
Image
0nLy

Re: AssassinDay

Post by 0nLy »

Deci se alege un criminal random si daca moare e ales altul? Daca da, ar trebui sa primeasca un skin special
Image
IonutbunHD

Post by IonutbunHD »

Este super day-ul imi place :x :x
Image

Image
Joker

Post by Joker »

0nLy wrote:Deci se alege un criminal random si daca moare e ales altul? Daca da, ar trebui sa primeasca un skin special
N-ai inteles.
Nu va fi doar 1 asasin, toti vor fi, la toti li se va da un nume random, trebuie sa ai grija sa asasinezi pe prizionerul potrivit si in acelasi timp sa ai grija la tipu ce trebuie sa te asasineze pe tine
Eu as sugera ca daca se baga, toti sa primeasca awp.
Image
YouTube

Post by YouTube »

Chiar tare Dayul .Imi place :ymapplause: :) :ymhug:
Fl0r1n

Post by Fl0r1n »

EXISTA SKIN DE ASSASIN PE ZM DAA NU VREI ASSASIN VS SNIPER? :))
Image Image
-----/_=====____-;___|
-----),==_(___)'
----//(--)),=="
---//___//
--//___//
-//___//
Fl0r1n

Post by Fl0r1n »

Dar ideea asta suna ca night assasinu il omoara pe t cu o lovitura (ca night) dar tot imi place
Image Image
-----/_=====____-;___|
-----),==_(___)'
----//(--)),=="
---//___//
--//___//
-//___//
Yaho0!

Post by Yaho0! »

0nLy daca ar primi un skin special Asasinul ar fi usor de recunoscut, si m-am gandit ca fiecare T (adica cel care trebuie asasinat) sa primeasca un Deagle cu 2 gloante, iar Asasinul sa primeasca Awp cu atata munitie cu cati teroristi sunt sa aiba doar o sansa.
Joker

Post by Joker »

Yaho0! wrote:0nLy daca ar primi un skin special Asasinul ar fi usor de recunoscut, si m-am gandit ca fiecare T (adica cel care trebuie asasinat) sa primeasca un Deagle cu 2 gloante, iar Asasinul sa primeasca Awp cu atata munitie cu cati teroristi sunt sa aiba doar o sansa.
Fl0r1n wrote:Dar ideea asta suna ca night assasinu il omoara pe t cu o lovitura (ca night) dar tot imi place
Sunteti amandoi retardati

Code: Select all

Nu va fi doar 1 asasin, toti vor fi asasini, la toti li se va da un nume random ce trebuie sa omoare, trebuie sa ai grija sa asasinezi pe prizionerul potrivit si in acelasi timp sa ai grija la tipu ce trebuie sa te asasineze pe tine
Eu as sugera ca daca se baga, toti sa primeasca awp.
Nu seamana deloc cu night
Image
Panta

Post by Panta »

Suna interesant. Sunt :pro: eventual cu mici modificari dar pana acolo e bun.
Image
Locked