1. propun freeztime.amxx - Cu acest plugin nu se vor mai deschide celulele singure . - deoarece se deschis singure si T incep sa o i-a razna !
2.La shop sa fie adaugat un DEAGLE in locul Glock - deoarece este foarte slab glockul !
3.La days sa fie adaugat day-ul " paint-ball day " - deoarece v-a fi mai distractiv !
4.Propun ca loto sa nu fie activat de catre un admin ! Propun sa se activeze singur din 5 in 5 minute !
5.Propun si pluginul ss.amxx pentru a face poze unui jucator cu hack ...
cateva propuneri -
-
Valicounter
Re: cateva propuneri -
1.
2.RETARD
3.PAINTBOLU ESTE CA SI GUNDAY
4.
trb sa fie 10 playeri ca sa se activeze si dai 20 de credite la fiecare 5 minute?? 
5.Exista "snapshot" sa faci poze in consola si"record nume" daca vrei sal filmezi pe codat
2.RETARD
3.PAINTBOLU ESTE CA SI GUNDAY
4.
trb sa fie 10 playeri ca sa se activeze si dai 20 de credite la fiecare 5 minute?? 5.Exista "snapshot" sa faci poze in consola si"record nume" daca vrei sal filmezi pe codat

-----/_=====____-;___|
-----),==_(___)'
----//(--)),=="
---//___//
--//___//
-//___//
Comanda amx_ss stiu ca face poza la t sil transfera la spec si ii cere poza in 3 minute pe mess, pana intra pe mess
, pana gaseste poza sau sunt multi care nu stiu undes pozele
si imd ia ban nui convenabil pentru cei care nu stiu sa lucreze cu.pozele

-----/_=====____-;___|
-----),==_(___)'
----//(--)),=="
---//___//
--//___//
-//___//
1. Celulele se deschid singure cand trece 1 min din runda. In rest raman inchise
2. Deagle nu va fi adaugat pe motiv ca se poate da open la celule pe anumite harti deoarece glontul trece prin sticla/perete etc. Ca de exemplu la xmf
3. S-a mai propus si nu s-a bagat pt ca e doar o modificare de gunday la skinuri etc.
4. Loto este ca un event, accesul find doar la owneri. Cand serverul este plin, se castiga 2 credite/min care zic eu sunt destul de multe intr-o harta intreaga. Daca s-ar da loto din 5 in 5 min ar fi deja prea exagerat.
5. Nu isi are rostul. Avem comenzi multi mai bune pentru a prinde codati. + ca in ziua de azi sunt plin de hackuri care sunt anti ss.
Cu astea fiind spuse, nimic din ce ai zis tu nu ar avea rost sa fie bagat/modificat.
:TC:
2. Deagle nu va fi adaugat pe motiv ca se poate da open la celule pe anumite harti deoarece glontul trece prin sticla/perete etc. Ca de exemplu la xmf
3. S-a mai propus si nu s-a bagat pt ca e doar o modificare de gunday la skinuri etc.
4. Loto este ca un event, accesul find doar la owneri. Cand serverul este plin, se castiga 2 credite/min care zic eu sunt destul de multe intr-o harta intreaga. Daca s-ar da loto din 5 in 5 min ar fi deja prea exagerat.
5. Nu isi are rostul. Avem comenzi multi mai bune pentru a prinde codati. + ca in ziua de azi sunt plin de hackuri care sunt anti ss.
Cu astea fiind spuse, nimic din ce ai zis tu nu ar avea rost sa fie bagat/modificat.
:TC: