cateva propuneri -

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
Locked
Valicounter

cateva propuneri -

Post by Valicounter »

1. propun freeztime.amxx - Cu acest plugin nu se vor mai deschide celulele singure . - deoarece se deschis singure si T incep sa o i-a razna !
2.La shop sa fie adaugat un DEAGLE in locul Glock - deoarece este foarte slab glockul !
3.La days sa fie adaugat day-ul " paint-ball day " - deoarece v-a fi mai distractiv !
4.Propun ca loto sa nu fie activat de catre un admin ! Propun sa se activeze singur din 5 in 5 minute !
5.Propun si pluginul ss.amxx pentru a face poze unui jucator cu hack ...
Fl0r1n

Re: cateva propuneri -

Post by Fl0r1n »

1. :contra:
2.RETARD :contra:

3.PAINTBOLU ESTE CA SI GUNDAY
4. :contra: trb sa fie 10 playeri ca sa se activeze si dai 20 de credite la fiecare 5 minute?? :(
5.Exista "snapshot" sa faci poze in consola si"record nume" daca vrei sal filmezi pe codat
Image Image
-----/_=====____-;___|
-----),==_(___)'
----//(--)),=="
---//___//
--//___//
-//___//
Fl0r1n

Post by Fl0r1n »

Comanda amx_ss stiu ca face poza la t sil transfera la spec si ii cere poza in 3 minute pe mess, pana intra pe mess :)), pana gaseste poza sau sunt multi care nu stiu undes pozele :)) si imd ia ban nui convenabil pentru cei care nu stiu sa lucreze cu.pozele :-?
Image Image
-----/_=====____-;___|
-----),==_(___)'
----//(--)),=="
---//___//
--//___//
-//___//
Panta

Post by Panta »

1. Celulele se deschid singure cand trece 1 min din runda. In rest raman inchise

2. Deagle nu va fi adaugat pe motiv ca se poate da open la celule pe anumite harti deoarece glontul trece prin sticla/perete etc. Ca de exemplu la xmf

3. S-a mai propus si nu s-a bagat pt ca e doar o modificare de gunday la skinuri etc.

4. Loto este ca un event, accesul find doar la owneri. Cand serverul este plin, se castiga 2 credite/min care zic eu sunt destul de multe intr-o harta intreaga. Daca s-ar da loto din 5 in 5 min ar fi deja prea exagerat.

5. Nu isi are rostul. Avem comenzi multi mai bune pentru a prinde codati. + ca in ziua de azi sunt plin de hackuri care sunt anti ss.

Cu astea fiind spuse, nimic din ce ai zis tu nu ar avea rost sa fie bagat/modificat.

:TC:
Image
Locked