propunere

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
eXo

Re: propunere

Post by eXo »

La 1 ti-a raspuns deja carnat
Acum o sa incerc sa-ti explic parerea mea despre a doua idee
A fost pus in asa fel in cat cel pagubit sa faca reclamatie deoarece se faceau multe(Chiar multe) reclamatii din orice cacat , si de tot cacatul, erau unii care stateau sa se vaneze sa-si faca rau reciproc ca nu stiu ce slap a dat ala unuia , sau bury sau mai stiu eu ce , de aia eu cred ca ar trebuii sa ramana asa cum e.
La ban din cate stiam eu poate face reclamatie si altcineva
Image
Image
GoOgLe

Post by GoOgLe »

stark zice clar ca doar un moderator sau god sau plm pot sa faca reclamatie ....cred ca acum de la admin in sus nu e vreun retard de copil care sa faca reclamatii de0an pulea....si cat timp ai dovada ca ala a gresit nu vad de ce sa nu se ia reclamatia in seama chiar daca nu esti tu ala pagubitu...
Image
Joker

Post by Joker »

ikerccs wrote:stark zice clar ca doar un moderator sau god sau plm pot sa faca reclamatie ....cred ca acum de la admin in sus nu e vreun retard de copil care sa faca reclamatii de0an pulea....si cat timp ai dovada ca ala a gresit nu vad de ce sa nu se ia reclamatia in seama chiar daca nu esti tu ala pagubitu...
Pentru ca nu e treaba ta! Eu poate vin cu un prieten si fac abuz pe el asa la caterinca, nu vad de ce te-ai baga tu unde n-ai treaba
Image
GoOgLe

Post by GoOgLe »

apropo...cine esti ma joker?(nu zic la misto da chiar nu stiu cine esti)...daca ai rank pe sv cum plm sa faci abuz?aici e vb numai de aia cu slot...eu cred ca la aia se refera stark...daca te uit la reclamatii o sa vezi ca numai aia cu slot fac gafe..iar daca aia cu slot scot un ct fara motiv si ala e incepator de unde draq sa stie ala sa intre repede pe site si sa faca reclamatie....doar despre asta e vb..cel putin asa am inteles eu din propunerea lu stark.
Image
Joker

Post by Joker »

Off: Eu sunt Darius vesnicul nemuritor
On: Eu raman la parerea mea, daca nu stie cel ce a primit comenzi aiurea sa faca reclamatie atunci sa invete, insa dacame de exemplu un slot scoate toti ct, da freeday all si face asemenea abuz aiurea e clar ca-i poti face reclamatie..
Image
stark

Post by stark »

Ma Darius eu nu stiu dece te bagi in seama , unu la mana nu mai joci pe acest sv , doi la mana esti un player inerzis.
Joker wrote:Si tu esti retardat .
Nu mai fa off topic.
Te-am jignit cumva?
Dar na ce sa mai faci daca te simti atacat .. jignesti ca altceva nu mai poti face.
Last edited by stark on 18 Jul 2014 16:13, edited 1 time in total.
Image
Image
Image
Joker

Post by Joker »

Si tu esti retardat .
Nu mai fa off topic.
Image
Panta

Post by Panta »

ikerccs wrote:stark zice clar ca doar un moderator sau god sau plm pot sa faca reclamatie ....cred ca acum de la admin in sus nu e vreun retard de copil care sa faca reclamatii de0an pulea....si cat timp ai dovada ca ala a gresit nu vad de ce sa nu se ia reclamatia in seama chiar daca nu esti tu ala pagubitu...
Daca un player/slot/admin face abuz pe un player sau abuz in general de comenzi, atunci daca acel player nu stie sa ii faca reclamatie, nu e mare paguba. DAR asta se ia in considerare doar daca: o dat un slap, slay, o scos jeanul sau de la ct.
Asta nu se considera un abuz de vezi Doamne, parerea mea.

Daca acea persoana face abuz continuu pe un player sau abuz de alte comenzi ce pot strica "jocul" atunci daca pagubitul nu stie sa faca reclamatie, are dreptul si altul sa ii faca reclamatie in caz ca aduce dovezi clare si martorii raspund in favoarea reclamantului.

Si aici sunt de acord cu stark pt ca nu e corect ca unul cu rank sa scape basma curata doar pt ca pagubitul nu stie sa faca reclamatia.

Atentie!

Cum spune si exo, nu orice reclamatie de cacat se mai ia in considerare. Inainte se faceau reclamatii din orice cacat, orice slap dat, orice prostie. Asa ca, daca vreti sa faceti reclamatii, veniti cu niste dovezi si argumente care sa fie convingatoare, cum ca persoana respectiva face probleme pe server. Chiar daca nu sunteti pagubitul.

De aceea nici only nu mai accepta reclamatiile de la oricine pt orice banalitate.

Sper ca v-am lamurit. Daca mai vrea, poate adauga si Only ceva.
Pana atunci, nu mai are rost sa faceti off topic.
Joker wrote:Si tu esti retardat .
Nu mai fa off topic.
Eu zic sa ai putin respect fata de Google, pt ca ti-ar putea fi tata.
Image
Joker

Post by Joker »

Eu ziceam de stark ca e retardat, nu google, si chiar de I-as fi zis lui, conteaza ca mi-ar putea fi tata? Ma pis pe el respect ce pula mea
Image
Panta

Post by Panta »

Joker wrote:Eu ziceam de stark ca e retardat, nu google, si chiar de I-as fi zis lui, conteaza ca mi-ar putea fi tata? Ma pis pe el respect ce pula mea
Esti taran.

:TC: ca faceti off topic degeaba. Sunt destule pareri de la fiecare.

Cand are timp, isi da only cu parerea.
Image
Locked