- Ca urmare a implementarii unui nou sistem de credite, creditele au fost sterse.
- Creditele se salveaza doar la cei cu numele rezervat.
- Un MOTD informator apare tuturor jucatorilor noi(neinregistrati) la conectare, care permite si inregistrarea numelui din joc.
- Loterie in fiecare runda, la un numar de minute aleatorii intre 2 si 20 de la inceperea hartii. Doar daca sunt peste 15 jucatori(inclusiv botii).
- Played time in joc. M-am saturat de gametracker, e de cacat, minutele jucate se inregistreaza acum in joc, prin comanda /stats
- Cu aditia de mai sus, jucatorii care n-au jucat cel putin 2 ore nu pot intra la CT. (prin /joinct)
- Nu se mai pot da 2 dayuri deodata. Ce pula mea
- VIP Zombie merge
- Loteria , daca nu se inscriu 10, incearca de 3 ori, dupa care se opreste
- vip trecut pe user account SQL in loc de fisier .txt din config pentru compatibilitate cu noile semnaturi
- jucatorii fara nume rezervat nu pot primi vip
- Semnaturi generate automat. Vi-l luati pe a vostru de aici: http://jb.b-zone.ro/find.php
- -
- Scos HE de la duel, adaugat 2 arme noi(shotgun, m249)
- Freeday de la /lr merge din nou
- vitezele se seteaza corect si fara delay acum, reparat bug cu schimbatul armei sa te misti in freezetime, shop speed, dayuri etc
- daca nu se strang destui jucatori in 3 incercari de loto creditele se restituie
- -05.08.2014
- Pagina de login pe http://jb.b-zone.ro
- Optiunea de a schimba parola
- Codul de semnatura aici in log de find user
- Optiunea de a alege ce achievementuri sa-ti apara in semnatura(inca nu puteti lua ach, doar pt viitor)
- - 07.08.2014
- - Introdus B-Zone Gag . amx_gag carnacior [minute] "[motiv]" , amx_ungag carnacior
Salveaza pe nume si pe IP gagul si functioneaza corect. De asemenea amx_gaglist, si posibilitatea de a da gag permanent(atata va trebe sa faceti asta)
Orice bug intalniti, sa-mi spuneti aici.
Orice sugestii mai aveti, daca am ratat ceva de la sugestii(mai putin chestia cu ct tura trecuta) postati aici.
De asemenea, din data de 15 August orele de pe gametracker nu se vor mai pune. Asta ii afecteaza doar pe jucatorii care nu detin pana in momentul de fata nici un grad(slot minim). Aici only sa aiba grije
In rest pareri si omagii
ps: only, daca dai credite, fie tie sau la altii, iti fut familia