Nume în joc: Sc0oBy
Numele acuzatului: Tibi***
Motivul acuzației: scoate de la ct cica 3 adv si aveam 2 adv intrebatil pe _==IonutHD==_
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 20:05 3 august 2014
Martori prezenți pe server: _==IontHD==_ Blaaze 0nLy (AFK)
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/0SaxtgM
Scurtă descriere: eram ct din gresala il omor pe xMan si i dau fd atunci am facut 1 adv dupa intr Tibi*** jean si iarasi il omor pe _==IonutHD==_ din gresala . dupa vad ca ma scoate de la ct cica 3 adv
reclamtie Tibi***
Re: reclamtie Tibi***
Ba esti idiot? Nu mai fa pe victima in rasa ta de but. am zis asa jean spune cine n-are glow red moare cine n-are glow blue moare jean spune cine n-are glow white moare, cine n-are glow red moare, si el a omorat 2 cu glow white,printre care si xTheMan sau cum il cheama.., de aici 2 adv si al 3-lea ca l-a omorat pe ionut, asa tot ca butu ca nu imi asculta comenzile si facea FK.
- IonutbunHD
Re: reclamtie Tibi***
Coaie sa iti spun ceva,daca da fd poate scapa de 1 ADV dar daca nu da FD ramane la ADV. Si Sc0oBy a dat FD.Si eu stiu ca avea 2 ADV pentru ca,1la omorat pe xMaN,2 ca ma omorat pe mine.Si iti dau un sfat lasa laba si cauta o fata care vrea si ea pula,ca ti s-au urcat HORMONI la cap si devi nervos prea repde. Sc0oBy din partea mea ai un
pentru reclamatie.
pentru reclamatie.