[RECLAMATIE]Gabii, Sheol - warn gabii

Locked
Angellify

[RECLAMATIE]Gabii, Sheol - warn gabii

Post by Angellify »

Nume în joc: SuntUnCartofiorBengos
Numele acuzatului: Gabii si Sheol
Motivul acuzației: Abuz de putere.
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 6:30 si pe la 6:48, pe atunci.
Martori prezenți pe server:Image
Dovadă(poză sau video):
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Scurtă descriere: Deci eram pe serverul de JB B-Zone.ro si intru si eu CT.Stau asa 20 de minute, comenzi, omor T, ma omoara T, etc si eu sunt Jean, desgiur, marele Sheol imi scoate jeanul ca sa fie el jean pentru ca el e dumnezeu.Desigur, mai e si Gabii care mi-a scos jeanul odata pentru ca am fost de doua ori jean.Draga Gabii, parca era regula, daca esti jean de doua ori consecutiv, da vad ca tu nu ai invatat la scoala chestii dastea ca tu esti prea bun.Dupa aceea, Gabii, marele Gabii ma scoate de la CT pentru ca, "arunc arme la T", era un MP5 pe jos si eu m-am dus spre el si am tot apasat G sa il duc departe de teroristi, dar Gabii vede mai bine ca oricine si el e dumnezeu desigur, eu am avut un M4A1 in mana dar nu, arunc arme la tero frate, fie cum vrea el ca e admin.
Gabii

Re: [RECLAMATIE]Gabii, Sheol

Post by Gabii »

Da ,ai aruncat arme la tero ca un retardat ,si oricum avusesi deja 3 av pentru ca NU pastrai randu la jean de mai multe ori.
Angellify

Post by Angellify »

Gabii wrote: Da ,ai aruncat arme la tero ca un retardat ,si oricum avusesi deja 3 av pentru ca NU pastrai randu la jean de mai multe ori.
Ba tu esti prost?
Tu ai abuzat de comanda ta.
Am fost Jean de doua ori dar nu consecutiv, esti prost sau te prefaci?Nu am aruncat nici o arma la tero, cum am zis le dadeam inspre armele care erau deja acolo ca sa nu le ia CT dar tu hop top muta CT.
Gabii

Post by Gabii »

Ai primit explicatia , altceva nu mai am de zis.
Angellify

Post by Angellify »

Gabii wrote:Ai primit explicatia , altceva nu mai am de zis.
Pai macar nu minti ba frate.
Gabii

Post by Gabii »

Ti-am zis sa iti pastrezi randu la jean , facusesi 3 av ..se daduse fd all si tu ai dat arma.
0nLy

Post by 0nLy »

Gabii wrote: Da ,ai aruncat arme la tero ca un retardat ,si oricum avusesi deja 3 av pentru ca NU pastrai randu la jean de mai multe ori.

Daca nu pastreaza randul ii scoti doar jean-ul, nu ii dai avertismente.
Sheol nimic, gabii 1 warn ca dai avertismente aiurea

:TC:
Image
Locked