Prea multa nedreptate!

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
Gabii

Re: Prea multa nedreptate!

Post by Gabii »

:pro: si spuneai tu carnat ca pleaca playeri de pe sever , uite dasta...(sloti incapabili).
0nLy

Post by 0nLy »

E prea mult de munca la asta cu demo.
La faza sa cerem dovezi slotilor mi se pare absolut cretin. Daca face unu fk, un eventual slot nu are dovada. Nu poti intui posibile cretinitati pe care le fac anumiti ct.

Eventual implementat sistemul ala de warn-uri in loc de jbe_nomic, de care era vorba acum cateva luni. Avantajul ar fi ca la fiecare warn dat o sa fie un motiv pentru care a fost dat. Slotii cretini or sa bage motive cretine = warn la functie. Plus ca s-ar vedea mai bine motivele pentru care un player a fost scos, reclamantul fiind obligat sa aduca cate o poza pentru fiecare warn luat.
Image
Joker

Post by Joker »

0nLy wrote: La faza sa cerem dovezi slotilor mi se pare absolut cretin. Daca face unu fk, un eventual slot nu are dovada. Nu poti intui posibile cretinitati pe care le fac anumiti ct.
Demo automat, nu are cum sa nu aive dovada.
0nLy wrote:Eventual implementat sistemul ala de warn-uri in loc de jbe_nomic, de care era vorba acum cateva luni. Avantajul ar fi ca la fiecare warn dat o sa fie un motiv pentru care a fost dat. Slotii cretini or sa bage motive cretine = warn la functie. Plus ca s-ar vedea mai bine motivele pentru care un player a fost scos, reclamantul fiind obligat sa aduca cate o poza pentru fiecare warn luat.
Si asta e o rezolvare buna.
Image
Just.

Post by Just. »

:contra: nu ar trebui sa facem demo in fiecare mapa.
Carnacior

Post by Carnacior »

pana la urma am ajuns la concluzia ca nu e fiabila propunerea
a fost si va fi mereu totul pe baza dovezilor aduse de catre reclamanti

:respins:
:TC:
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Locked