Nume în joc: Blaaze
Numele acuzatului: Sprite
Motivul acuzației: Ban fara motiv (sau gag nu am inteles ca in consola scria ban!)
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 20.08.2014 09.50 PM
Martori prezenți pe server: Slot, Go0gLe, krypton******
Dovadă(poză sau video): https://plus.google.com/u/0/10640103097 ... 8585193508
Scurtă descriere: lam intrebat pe Sprite " Vrei sa joci pe mta?" iar el mia dat ban(sau gag nush exact pt ca mie in consola imi scia ban)
PS: mta = Multi Thef Auto (un fel de samp daca nu ma credeti cautati pe google mta)
Reclamatie Sprite
Re: Reclamatie Sprite
Mda.. am dat gag deoarece am crezut ca sunt atacat , imi spui daca vreau sa joc pa mama WTF. Eram foarte nervos pe motiv ca mdl a plecat de pe sv din cauza acestor "draci" de 11 ani si cand am vazut ca asta ma injura nu am stat pa ganduri si am dat gag exagerat de mult. Si app de unde dracu sa stiu eu ce inseamna mta.
Daca iau Warn no offens pentru ca oricum am de gand sa ma retrag in acelasi motiv din care Mdl a plecat . Oricum GG only pt ce faci . Distractie placuta in a injura copiii , sau in a te certa cu ei .
Daca iau Warn no offens pentru ca oricum am de gand sa ma retrag in acelasi motiv din care Mdl a plecat . Oricum GG only pt ce faci . Distractie placuta in a injura copiii , sau in a te certa cu ei .
https://www.youtube.com/watch?v=sXUoMJ68gKk
( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Te caci pe tine pentru un gag. Nu avea de unde sa stie despre ce vorbesti tu. Putea fi o jignire.
Si de cand draci atunci cand dai gag la cineva iti apare ca ai fi banat? Ca eu nu am observat asta pana acum. Vreau sa fiu lamurit si eu in legatura cu asta
:TC:
Si de cand draci atunci cand dai gag la cineva iti apare ca ai fi banat? Ca eu nu am observat asta pana acum. Vreau sa fiu lamurit si eu in legatura cu asta
:TC:

Panta wrote:Si de cand draci atunci cand dai gag la cineva iti apare ca ai fi banat? Ca eu nu am observat asta pana acum. Vreau sa fiu lamurit si eu in legatura cu asta
Asa apare in consola, e un bug sau ceva nu conteaza
Sprite 5minute erau de ajuns. Ai mai multa grija pe viitor