Nume în joc: Blaaze
Numele acuzatului: Mishu(Real)
Motivul acuzației: Ma scos de la CT pentru ca nu iam dat fd
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 11:15 AM 23.08.2014
Martori prezenți pe server: Cr!St!aN
Dovadă(poză sau video): https://plus.google.com/u/0/10640103097 ... 8585193508
Scurtă descriere: Runda trecuta Mishu(Real) avea fd si a intrat in camera cu arme unde dupa cum scrie cand e fd nu au voe iar eu lam omorat si el imi cerea fd insa acolo nu are voe si nu iam dat iar el ma scos.
Ar fi tare sa ia WARN ca merita
Reclamatie Mishu(Real)
Re: Reclamatie Mishu(Real)
Mda,nu trebuia sa-i dea fd la mishu pt ca a intrat la arme,dar mishu s-a crizat si l-a scos.Si nici nu avea 3 adv.
-
MishuMihai
3 av MOTIVELE MAI JOS!!!!!!
PRIMUL AV:IL LUASE DE LA CINEVA (NUMAI STIU CINE) LA INCEPUT DE MAPA!
AL DOILEA AV:
M-A OMORAT CAND ERAM SUS LA CT UNDE SE DA OPEN LA SNOWYDAY...NU ERAM LA ARME!
AL TREILEA AV:NU MI-A DAT FD!!!
FERICIT DOMNULE BLAAZE?
Cristian app numai mintii asa de mult incat sa spui ca erai ct si ca m-ai vazut si tu...Se pare ca tu ai ceva cu mine si esti cam tare in gura.Nu ti-am facut nicio reclamatie pana acum dar de acum pt greselile pe care le vei face vei avea reclamatie!Eu am mila de voi si nu va fac nimic chiar daca gresiti (exemplu 0ren8 l-a scos pe unu de la ct chiar daca avea micro si vorbea...Chiar astazi)Cristian tin sa-ti amintesc cate greseli ai facut pentru care puteam sa-ti fac reclamatii zi de zi(Cele mai multe ori cand injuri si te dai smecher in fata tuturor)
Stiu ca vreti sa iau remove si ve-ti face orice pentru asta!(Mai ales tu Cristian)Blaze de cand a luat remove se comporta asa!
Multa bafta la joc!
Multumesc, Mishu
EDIT:Si apropo de ce l-ai trecut doar pe Cristian ca martor:)?Sa numai spuna si altii de ce te-am scos:)?Bravo esti foarte destept...
AL DOILEA AV:
FERICIT DOMNULE BLAAZE?
Cristian app numai mintii asa de mult incat sa spui ca erai ct si ca m-ai vazut si tu...Se pare ca tu ai ceva cu mine si esti cam tare in gura.Nu ti-am facut nicio reclamatie pana acum dar de acum pt greselile pe care le vei face vei avea reclamatie!Eu am mila de voi si nu va fac nimic chiar daca gresiti (exemplu 0ren8 l-a scos pe unu de la ct chiar daca avea micro si vorbea...Chiar astazi)Cristian tin sa-ti amintesc cate greseli ai facut pentru care puteam sa-ti fac reclamatii zi de zi(Cele mai multe ori cand injuri si te dai smecher in fata tuturor)
Stiu ca vreti sa iau remove si ve-ti face orice pentru asta!(Mai ales tu Cristian)Blaze de cand a luat remove se comporta asa!
Multa bafta la joc!
Multumesc, Mishu
EDIT:Si apropo de ce l-ai trecut doar pe Cristian ca martor:)?Sa numai spuna si altii de ce te-am scos:)?Bravo esti foarte destept...
Minti de pute apa ca erai la arme cand team omorat!MishuMihai wrote:3 av MOTIVELE MAI JOS!!!!!!
AL DOILEA AV:
FERICIT DOMNULE BLAAZE?
Multa bafta la joc!
Multumesc, Mishu
Si apropo ca sa ajungi sus acolo unde ai zis nu trebue sa treci pe la arme cumva sau ce ??
1.Nu ma lua pe mn cu chestii d'astea."Puteam sa-ti fac reclamatie"
2.Dc nu mi-ai facut?
3.Si daca era sa fie adevarat ce spui tu avea doar 2 adv .... N-a mai luat niciun adv pana atunci.
2.Dc nu mi-ai facut?
3.Si daca era sa fie adevarat ce spui tu avea doar 2 adv .... N-a mai luat niciun adv pana atunci.
-
MishuMihai
Ok domnu cristian apropo se scrie avertismente Domnule Inteligenta iate de mana cu blaze...Motivele pentru care ai fost scos sunt mai sus si daca ma prindeai la arme atunci sa imi fi dat cap dar mai prins direct sus...
ba analfabetule ce draq comentezi consulta in pizda matii un dictionar si nu te mai da destept ca esti mai prost ca PulaMishuMihai wrote:Ok domnu cristian apropo se scrie avertismente Domnule Inteligenta iate de mana cu blaze...Motivele pentru care ai fost scos sunt mai sus si daca ma prindeai la arme atunci sa imi fi dat cap dar mai prins direct sus...