Bun deci ai voie hp.Carnacior wrote:da qm sa nuMike. wrote:O chestiune pe care nu am gasit-o in regulament, sau care poate exista dar nu am fost eu atent: tero are voie sa ia hp la box?
Chat
Re: Chat

La multi ani P.S : maine e ziua me a:))Darius. wrote:L-La multi ani mie !
voi fi inactiv inca o saptamana cel mult, abia astept sa revin

Un CT a omorat un tero care a luat hp la box, nu eram sigur daca a procedat corect. Multam.

Mike. wrote:Un CT a omorat un tero care a luat hp la box, nu eram sigur daca a procedat corect. Multam.
da a procedat corect
Gabii wrote:Mike. wrote:Un CT a omorat un tero care a luat hp la box, nu eram sigur daca a procedat corect. Multam.
da a procedat corect.
Carnacior wrote:da qm sa nuMike. wrote:O chestiune pe care nu am gasit-o in regulament, sau care poate exista dar nu am fost eu atent: tero are voie sa ia hp la box?
[/size]Carnacior wrote:da qm sa nuMike. wrote:O chestiune pe care nu am gasit-o in regulament, sau care poate exista dar nu am fost eu atent: tero are voie sa ia hp la box?
[/size]Carnacior wrote:da qm sa nuMike. wrote:O chestiune pe care nu am gasit-o in regulament, sau care poate exista dar nu am fost eu atent: tero are voie sa ia hp la box?