PROPUNEREA MEA ESTE O PROPUNERE DECI PROPUN
- RoYaL-RAUL
PROPUNEREA MEA ESTE O PROPUNERE DECI PROPUN
Ar trebui ca numarul de ore pt slot sa fie marit la 50 de ore si sa nu se mai dea slot la toti plozi de 10 ani sa fie ca la admin dovada ca ai 14 ani.. :bitchplease:
>:)

Re: PROPUNEREA MEA ESTE O PROPUNERE DECI PROPUN
Dar cum a zis si Panta nu se poate 14 ani la slot..s-ar pierde mult din staff.. Dar la chestia cu 50 ore la slot sunt
si eu voiam sa propun asta https://www.youtube.com/watch?v=sXUoMJ68gKk
( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)
dar nici 50 nu e bine e bine cum era inainte 80 in plm sa se chinuie cine vrea slot

- Krypton******
- Bautor autorizat

Ar fi trebuit 80 ore cum era inainte cand luasem eu slot
The Old Staff MdL [;x]
Voi ar trebuii sa fiti batuti si lasati fara internet pana va maturizati in pana mea
Faptul ca se cer 30 de ore pentru slot spre deosebire de celelalte servere e foarte mult, inainte se cereau 80 si nu era bine, pentru alea 20 de ore in plus stau afk 1 zi
Pentru slot nu iti trebuie 14 ani
si raul raul tu ar trebuii sa taci ca daca only nu ar da slot la toti plozii de 10 ani nici tie nu ti-ar da =p~
M-am saturat de voi, va tot plangeti pe tema asta da duceti-va in pula mea, slotul are acces doar la 5 comenzi, cele mai folosite comenzi de altfel si dupa parerea mea fiecare player cu 30 ore si activitate are dreptul la o amarata de sansa, daca va face abuz si nu va avea grija de server isi va pierde accesu nu inteleg de ce va tot cacati atata pe voi, se pierd multi playeri din cauza comportamentului vostru
Si sunt sau ma rog au fost destui jucatori cu mai putin de 14 ani care au fost foarte de treaba si nu au facut abuz degeaba da au plecat din motive diferite da ce vreau eu sa zic ca voi mereu generalizati "daca n-are 14 ani sigur nu-i capabil" asa e gandirea voastra obosita, da stiu ca sunt o gramada de avortati analfabeti care fac abuz si pula, da nu-i bagati in aceeasi oala cu alti playeri de varsta lor da mai maturi ca si decat mine
Deci
si muie la cine a facut propunerea si celor ce au dat 
Faptul ca se cer 30 de ore pentru slot spre deosebire de celelalte servere e foarte mult, inainte se cereau 80 si nu era bine, pentru alea 20 de ore in plus stau afk 1 zi
Pentru slot nu iti trebuie 14 ani
M-am saturat de voi, va tot plangeti pe tema asta da duceti-va in pula mea, slotul are acces doar la 5 comenzi, cele mai folosite comenzi de altfel si dupa parerea mea fiecare player cu 30 ore si activitate are dreptul la o amarata de sansa, daca va face abuz si nu va avea grija de server isi va pierde accesu nu inteleg de ce va tot cacati atata pe voi, se pierd multi playeri din cauza comportamentului vostru
Si sunt sau ma rog au fost destui jucatori cu mai putin de 14 ani care au fost foarte de treaba si nu au facut abuz degeaba da au plecat din motive diferite da ce vreau eu sa zic ca voi mereu generalizati "daca n-are 14 ani sigur nu-i capabil" asa e gandirea voastra obosita, da stiu ca sunt o gramada de avortati analfabeti care fac abuz si pula, da nu-i bagati in aceeasi oala cu alti playeri de varsta lor da mai maturi ca si decat mine
Deci
si muie la cine a facut propunerea si celor ce au dat 
Darius , treaba e ca s-a ajuns ca toti sa ceara 14 ani pentru slot deoarece sunt prea multi , mult prea multi incapabili , ai vazut si tu in ce situatie s-a ajuns cu serverul, dar nici asta nu este o solutie si nici orele in + 80 nu ar fiiDarius. wrote:Voi ar trebuii sa fiti batuti si lasati fara internet pana va maturizati in pana mea
Pentru slot nu iti trebuie 14 anisi raul raul tu ar trebuii sa taci ca daca only nu ar da slot la toti plozii de 10 ani nici tie nu ti-ar da =p~
Decisi muie la cine a facut propunerea si celor ce au dat
Cred ca orice am face vom face degeaba , asa va fii pe viitor si nu avem ce face

darius
pt comentariu...exo in ce situatie e sv ma?ce draq va agitati atat?sunt reguli pe sv..only da warn-uri si o face super bine(adik nu am vazut sa faca favoruri).daca nu erau reguli mai ziceam...da asa este peste tot..sunt si player idioti si capabil..
pt comentariu...exo in ce situatie e sv ma?ce draq va agitati atat?sunt reguli pe sv..only da warn-uri si o face super bine(adik nu am vazut sa faca favoruri).daca nu erau reguli mai ziceam...da asa este peste tot..sunt si player idioti si capabil..