Reclamatie catalin

Locked
CATALIN?

Reclamatie catalin

Post by CATALIN? »

Numedfsdfdsfsdfsdfsfsdfsdfsd
Last edited by CATALIN? on 29 Aug 2014 12:58, edited 1 time in total.
Blaaze

Re: Reclamatie

Post by Blaaze »

:pro: E adevarat ca am fost acolo si nush dar daca gresesc corectativa.Daca cineva are lag nu e motiv sa il scoti de la CT
adica frate are o problema (dar nici nu avea lag) infine din partea mea ar fi bn sa isi ia un WARN
Faster^DeD unicul

Post by Faster^DeD unicul »

Tu blazze normal ca ti cu el ca doar suntei preteni buni.Cataline aveai lag meru si cand vorbeai in plus blazze iti scotea jeanul mereu.Si cind te miscai deci reclamatie facuta degeaba.Blazze sa nu ma mai injuri pe jb pt catalin da.
Faster^DeD Jb.b-zone.ro
Blaaze

Post by Blaaze »

Faster^DeD unicul wrote:Tu blazze normal ca ti cu el ca doar suntei preteni buni.Cataline aveai lag meru si cand vorbeai in plus blazze iti scotea jeanul mereu.Si cind te miscai deci reclamatie facuta degeaba.Blazze sa nu ma mai injuri pe jb pt catalin da.
Nu team injurat in viata mea si nu sunt prieten bun cu catalin dar e adevarat ca am fost nu neg asta insa nu ma bag pt el in cazul asta adica reclamatii sau altele asa ca scz dar eu team vaz si eram martor ca eu lam auzit si nu avea lag.
Dar prin absurd sa zicem ca avea, era un motiv sa il scoti?? Raspundemi te rog! :bulangiu:
0nLy

Post by 0nLy »

Si-a restras reclamatia

:TC:
Image
Locked