Propunere
Propunere
Sa nu se mai poata da /guns la day-uri. De ce? Fiindca pe unele mape mari cand e gd se pun cu awp si T nu au nici o sansa , si la reverse zombi daca se baga in tunel cu m249 ce sanse mai au T doar daca este vrun vip ca sa ii poata omora. Asta e propunerea voi decideti. Nu vreau sa raspundeti cu injuraturi, daca nu va place nu comentati

Re: Propunere
Si eu m-am saturat cand stau aia la panda si chestii (si eu sunt unu din aia) - n0nsToP. @ JB
Eu l-am facut pe Gabii cu 3 gloante la GD el cu awp eu cu m4a1 Eu propun sa se bage inapoi /guns de cate ori vrem noi .

Eu propun sa taci.n0nsToP. @ JB wrote:![]()
![]()
Eu l-am facut pe Gabii cu 3 gloante la GD el cu awp eu cu m4a1
Eu propun sa se bage inapoi /guns de cate ori vrem noi .
![]()
Sunt
la propunerea lui stopw0whttps://www.youtube.com/watch?v=sXUoMJ68gKk
( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Faster^DeD unicul
la reverse zombie cand se duc gloantele la CT ce mai fac ei?Re: Propunere
Daca se scoate guns camera cu arme exista...Just. wrote:la reverse zombie cand se duc gloantele la CT ce mai fac ei?

Stiu ma dar cand e reverse zombie day CT pleaca din tunel si ii omoara zombiesTopw0w wrote:Daca se scoate guns camera cu arme exista...Just. wrote:la reverse zombie cand se duc gloantele la CT ce mai fac ei?
Ba esti but? Eu ce am zis in propunere ca sa aiba sansa si zm atunci e clar ca numa ct castiga , lasa sa castige si T

Nici 4CT la 20+T nu au nici o sansasTopw0w wrote:Fiindca pe unele mape mari cand e gd se pun cu awp si T nu au nici o sansa

The Old Staff MdL [;x]