Reclamatie Blazee

Locked
Tibi
Smecher de smecher mafiot
Smecher de smecher mafiot

Reclamatie Blazee

Post by Tibi »

Nume în joc: Tibi***
Numele acuzatului: Blazee
Motivul acuzației: Abuz ( y@ )
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: azi acum 2 ore
Martori prezenți pe server: Gabii, skizo, reload, PuMa, porcul lui Hd hd hd ,etc
Dovadă(poză sau video):
dovada 1: Image
dovada 2: Image
dovada 3: Image
dovada 4: Image
Scurtă descriere: Pai frate asta nu mai stie sa vorbeasca normal, adica only si gabii si toti restu cu god, s-god vorbesc normal si asta nu mai stie , decat in y@ , pacat ca nu am facut ss doar de 4 ori ca numai asa vorbea, pana i-a zis gabi sa nu mai vb ca ii face reclamatie.
+ca mai facea si votespam in y@ (dovada 2)
Image
Muffins

Re: Reclamatie Blazee

Post by Muffins »

Aia cu RELOAD: Facea bugu ala cu speed si iam dat slay si eu si Gabii ia dat rocket iar el nu inceta si am zis aia
Faza cu de mult: Ma intrebat $hok3r de cand am admin si iam zis ca de mult
Aia cu 11111111: A fost vot cu care e mai Pff eu sau Gabii si recunosc ca nu trb sa fac aia ca e ca un abuz deaia dupa scriam in chat la voturi de genu
Si la ultima nu mai stiu dc a zis unu ceva si eu lam intrebat cine ma insa Gabii mia zis sa nu mai zic cu y@ asa ca mapele care au urmat scriam in Chat doar daca era o chestie de dat adv sau sa ii zic cuivat next jean

P.S: la aia cu y@ cand erau day foloseam mai mult ca aia nu se uitau in chat si daca vroiam sa ii zic ceva lui Gabii trb sa scriu acolo sau pe u@ unde nu se uita

Acuma 0nly daca ma ierti nu se mai intampla daca nu greseala mea mio asum. :) :) :)
Image
Image
0nLy

Re: Reclamatie Blazee

Post by 0nLy »

Sa nu se mai intample. Nu mai scrieti toate cacaturile pe say@, nu intereseaza pe nimeni discutiile voastre personale.

:TC:
Image
Locked