ADV
ADV
Eu propun ca de acum cine mai da comanda ultimu in cusca moare sa se dea ADV.
Ca daca unu e in ultima celula si ala in prima logic ca primu are prioritate iar ultimu moare de bleg.
Ca daca unu e in ultima celula si ala in prima logic ca primu are prioritate iar ultimu moare de bleg.
Muzica te sparge la urechi daca nu o intelegi
Error 404: Idiotenie overload, try restarting your LIFE
Re: ADV
IdemGabii wrote:idee retardata

Nu e deloc retardata ideea. Are dreptate. De ce sa moara unul fara motiv si vina, daca are ghinionul sa fie mai departe cu celula fata de restul. Mai ales daca da comanda cu duck si fara bhop, e de asteptat ca unu moare din start. Asta e comanda de Fk dupa parerea mea.
Si playerul acela are dreptul sa joace, nu are nici un motiv sa moara dintr-o comanda retardata.

Si playerul acela are dreptul sa joace, nu are nici un motiv sa moara dintr-o comanda retardata.

Stii care-i ideea la faza astaPanta wrote:Nu e deloc retardata ideea. Are dreptate. De ce sa moara unul fara motiv si vina, daca are ghinionul sa fie mai departe cu celula fata de restul. Mai ales daca da comanda cu duck si fara bhop, e de asteptat ca unu moare din start. Asta e comanda de Fk dupa parerea mea.
tine de norocul fiecaruia, eu nu cred ca ar fii bine sa se excluda comanda asta pentru ca depinde de sansa, daca esti atent poti sa nu ajungi ultimul ca tot timpul sunt cativa mai neglijenti sau care raman in urma
Parerea mea cum ziceam e ca tine de sansa si ar fii aiurea sa se excluda comanda

- DAU3DVEZIHD
si oricum numa gabi o dadea altcineva nu prea deci oricum e retardata comanda aia, de ce plm sa moara ultimu.

- xMitzuYTBx
Este foarte adevarat !Trebuie sa fim corecti cu toti Jucatorii