reclamatie bnk - warn real

Locked
Smoke

reclamatie bnk - warn real

Post by Smoke »

Nume în joc:Smoke
Numele acuzatului: bnk
Motivul acuzației: Gag pentru nimic
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 22.10.2014 cam 17:20
Martori prezenți pe server: OmG|FaLLeN AzazeL
Dovadă(poză sau video): Image
Scurtă descriere: Era reverse nightcrawler,fiul lui Andrei. a inceput sa-i spune lui bnk unde sunt Tero,eu si OmG care era inca in viata ii spuneam sa taca dupa putin ma trezesc ca OmG ala a luat gag dupa ce ca nu recunoaste jita asta de bnk ma mai si injura de morti si ma face handicapat,l-am trimis si eu in piz** masi dar asta e alta discutie :p :> .Partea si mai amuzanta e si ca incerca sa ma convinga ca OmG injura desi se vede clar in consola :D
P.S:Descriere scurta? Nu-mi pasaaaaa :ymhug:
Much love ;;)
bnk.jb

Re: reclamatie bnk

Post by bnk.jb »

1.ce plm te bagi like daca nu esti la martori?
2.nu eram handicapat sa ii dau lui ala gag aiurea
3.ma injurat si pe mn si pe fiul lui andrei.
4.nu vad unde te am injurat de morti
5.Atat am avut de spus
Image

Image
Image
Smoke

Post by Smoke »

bnk.jb wrote:1.ce plm te bagi like daca nu esti la martori?
5.Atat am avut de spus
Dragul meu bnk :>
In primul rand like poate comenta pt ca se vede clar in dovezi nu e nevoie de mai mult daca comenta 0nly primul asa din intamplare ce faceai?In plus nu am cum sa fac poza la cum vorbesti tu pe mic :) Unde ma faceai handicapat bla bla bla bla. Ideea e ca baiatu nu a injurat nu are curaj sa spuna prost unui jucator,nu se pune problema sa injure un admin e nou inca se pune bn cu serverul dar de unde sa sti tu si ma hai ca ma faceam ca nu vad,te simteai si tu important(nu esti) dar dupa ce ca faci pe desteptul mai greu :bulangiu: :iesiacas: :iesiamzis: :bitchplease:
REALL

Post by REALL »

Scz ca ma bag asa.Dar nu tia dat tie gag sa faca ala reclamatie daca vrea . RECALAMATIE AIUREA :bulangiu:
bnk.jb

Post by bnk.jb »

Smoke wrote:
bnk.jb wrote:1.ce plm te bagi like daca nu esti la martori?
5.Atat am avut de spus
Dragul meu bnk :>
In primul rand like poate comenta pt ca se vede clar in dovezi nu e nevoie de mai mult daca comenta 0nly primul asa din intamplare ce faceai?In plus nu am cum sa fac poza la cum vorbesti tu pe mic :) Unde ma faceai handicapat bla bla bla bla. Ideea e ca baiatu nu a injurat nu are curaj sa spuna prost unui jucator,nu se pune problema sa injure un admin e nou inca se pune bn cu serverul dar de unde sa sti tu si ma hai ca ma faceam ca nu vad,te simteai si tu important(nu esti) dar dupa ce ca faci pe desteptul mai greu :bulangiu: :iesiacas: :iesiamzis: :bitchplease:
cum ai primit slot nustiu dar atata timp cat ala ma injurat a meritat gag si plus de asta nu ai dovada ca te am injurat la microfon atata am avut de spus din nou.
Image

Image
Image
Smoke

Post by Smoke »

REALL wrote:Scz ca ma bag asa.Dar nu tia dat tie gag sa faca ala reclamatie daca vrea . RECALAMATIE AIUREA :bulangiu:
Ideea e ca eu reclam un admin pt faptul ca da gag degeaba trb sa fac poza la toata consola ca sa nu mai comenteze asta.Problema mea si motivul reclamatiei este ca a inceput sa ma injure si sa ma faca in toate felurile dupa cum am spus mai sus nici nu o bagam in seama macar daca tacea si recunostea toata povestea
0nLy

Post by 0nLy »

Nu e nevoie de avocati aici. Daca respectivul nu face reclamatie, inseamna ca nu a fost nedreptatit.
REALL wrote:Scz ca ma bag asa.Dar nu tia dat tie gag sa faca ala reclamatie daca vrea . RECALAMATIE AIUREA :bulangiu:
Si tu iei warn pentru post aiurea. Nu erai pe server

:TC:
Image
Locked