Chat

Darius.

My History On JB.B-ZONE.RO

Post by Darius. »

Image
Deci, am inceput sa joc pe acest server din 19 Decembrie 2013, joc pe acest server de 1 an si pot sa spun cu toata sinceritatea ca a fost cea mai buna experienta pe care am avuto pe un server din toti anii pe de cs. La inceput cand am venit erau alti admini, langos,Goft,Poky,ScociKiller,Ionuthd,Commy,eXo,Dan, care n-o sa-i uit niciodata! Ne-am inteles foarte bine, am facut multa caternica, ne-am mai si certat, dar mereu vom tine unul la altu ca niste frati. Pare siropos da mna daca nu-ti place meri in pula mea, deci, pot sa zic ca de cand am inceput sa joc pe acest server am invat foarte mult in calitate de jucator si admin! A trebuit OnLy sa-mi dea niste palme bune ca sa fiu jucator cinstit si un admin corect, pentru asta ii multumesc. Acum privesc in trecut si invat ca sa stiu ceea ce trebuie sa fac si ce nu sa fac ca momentele neplacut sa nu se mai intample, in acest an recunosc ca am fost "exilat" de pe server, am facut multe lucruri rele, multe greseli, dar iti poti da seama cat de buni sunt ownerii, adminii si jcuatori de aici care inca ma mai primesc dupa tot ceea ce am facut, va multumesc ca m-ati primit inapoi dupa ce m-am comportat ca un dobitoc cu voi, m-ati invatat o lectie nu doar de gaming dar si de viata. Acum tot ce pot sa fac e sa astept. urmatorul an vreau sa-l fac mai bine, vreau sa ajung si eu la God, nu neaparat pentru ca God ci pentru ca vreau sa vad ca POT face ceva, ca pentru mine a ajunge la God nu e o chestie tocmai usoara, nu toti ma vor intelege dar cineva ma va intelege va rade :) anyway ca sa termin vreau sa-i multumesc lui Dan si Panta ca mi-au ramas prieteni dupa chestiile stupide ce le-am facut, eu n-as fi ramas prieten cu cineva ca mine.. multumesc eXo pentru toate chestiile ce m-ai invatat, ne-am certat noi si ultima data cand ne-am vorbit ne-am certat.. da recunosc ca a fost din vina mea, imi pare rau... si un multumesc special lui *Carnacior, stie el cate a facut pentru mine si pentru ca a creat acest server minunat alaturi de celelalte 3 servere. Keep up the good work!
Ok, hai ca termin, MACAROANE
Image
Image
Carnacior

Re: Chat

Post by Carnacior »

eu joc de 4 ani
am vazut mai multi retardati de cat va poate concepe imaginatia
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Panta

Post by Panta »

Carnacior wrote:eu joc de 4 ani
am vazut mai multi retardati de cat va poate concepe imaginatia

Si stai, ca acum copiii din ziua de azi is si mai retardati.
Image
AfroKid

Post by AfroKid »

De ce nu merge sa imi pun poza pe forum???? lasati-mi aici o modalitate de a imi pune!! :bitchplease:
YouTube

Post by YouTube »

Poza o pui din UCP la Profil apoi avatar ,aceasta trebuie sa fie de 150x300 maxim
Sprite

Post by Sprite »

Dute ba kryptone , nu imi vine sa cred ca ai videoclipu ala la semnatura =)) :))
IONUTZU

Post by IONUTZU »

SALL ALL
IONUTZU boss
Carnacior

Post by Carnacior »

IONUTZU wrote:SALL ALL
SAL
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Krypton******
Bautor autorizat
Bautor autorizat

Post by Krypton****** »

Sprite wrote:Dute ba kryptone , nu imi vine sa cred ca ai videoclipu ala la semnatura =)) :))

=))
Image Image Image Image
Darius.

Post by Darius. »

Carnacior wrote:
IONUTZU wrote:SALL ALL
SAL
SAL
Image
Image
Post Reply