propuneri---ala shokkker;)

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
Locked
shoker

propuneri---ala shokkker;)

Post by shoker »

Ok deci eu am 3 propuneri....1-sa fie un day cu "cine pune cel mai sus tatuajul". 2- sa fie un day cu "cine arunca cel mai departe deagle fara gloantze". 3-sa mai adaugati /hat si sa fie gen (hat sasuke........hat afro) etc......jean spune ultimul hat.....moare sa nush am dat un exemplu... ;) sper sa va placa. (Nu prea am imaginatie la 1:30). ;)
$hoKKKer $hoKKKer $hoKKKer $hoKKKer $hoKKKer
DAU3DVEZIHD

Re: propuneri---ala shokkker;)

Post by DAU3DVEZIHD »

A spus Carnacior ca nu mai schimba meniul days si nici de duel
Image
Image
YouTube

Post by YouTube »

shoker wrote: 3-sa mai adaugati /hat si sa fie gen (hat sasuke........hat afro) etc......jean spune ultimul hat.....moare sa nush am dat un exemplu... ;) sper sa va placa.
E deja glow :contra:
Panta

Post by Panta »

La propunerea 1 si 2, se pot face astea si fara day, poate veni si jean cu idei noi la un godmode sau cu ultimii 2-3 playeri. Chiar idee buna ca si voi sa luati aminte pe viitor sa veniti cu comenzi de genul, eu am si uitat de ele. Astea inainte erau old school pana sa fie bagate pluginuri cu hats glow etc.

La propunerea 3, a mai fost bagat si /costume, dar nimeni nu se folosea de ele, pt ca degeaba spamai pe chat cum sa le foloseasca ca erau prea batuti in cap sa vada. De asta s-a scos.

:TC:
Image
Locked