Reclamatie Commy

Locked
TheSkill

Reclamatie Commy

Post by TheSkill »

Nume în joc:TheSkill
Numele acuzatului:Commy
Motivul acuzației:Da open cand vrea...
Data și ora când s-a întâmplat conflictul:astazi
Martori prezenți pe server:Momaie,BTK
Dovadă(poză sau video): http://postimg.org/image/j9bf7rrzb/
Scurtă descriere: Eram la ct pe svr si Commy da open cand vrea
Image
Image
Commy

Re: Reclamatie Commy

Post by Commy »

Asta s-a intamplat decat o data,din simplul motiv ca am vrut sa ma amuz putin..spre comparatie cu alti playeri cu rangul de slot,eu nu am facut nimic rau sau care ar incalca regulile extrem de rau.In concluzie,nu mi se pare un motiv destul de concret pentru a face o reclamatie.Si pe langa asta,imi cer scuze si promit ca nu se va mai intampla..Multumesc pentru timpul acordat!
BTK07

Post by BTK07 »

commy si eu te-am vazut cand faceai abuz...si nu ai dat doar o data open ci de vreo 5 ori...deci skill are dreptate aici...si open nu se da ca sa te amuzi...poate le-ai facut probleme la ct.deci ai grija de acum;)
GRAS
Commy

Post by Commy »

Da..BTK..nu neg..dar eu dadeam open din simplul motiv ca ori dadeam un day si trebuia sa iesim,ori a ramas vreun player in cusca si cerea open..ori tocmai trebuia sa se dea open si am dat eu inainte..Chiar nu incerc sa imi pierd gradul..si incerc cat de mult sa nu fac abuz..credeti-ma..nu am nici o intentie sa fac ceva rau pe server..ci doar vreau sa ne intelegem bine..sa nu fie aiurea..Multumesc pentru intelegere!
Lele Lol

Post by Lele Lol »

Nu stiu ce sa zic... am vazut si eu pe alt nick dar nu cred ca facea abuz...
Sper ca nu facea***
Image
Image
Commy

Post by Commy »

Faza e ca eu nu fac abuz..dar am fost prost si am intrat pe serverul lui poky si acum imi sie parola..si imi e frica sa nu faca abuz pe numele meu..ca pica vina pe mine..
Skyfall

Post by Skyfall »

Se iarta, ai grija de parola.
Locked