Reclamatie Jebelu - warn wolf

Locked
Just.

Reclamatie Jebelu - warn wolf

Post by Just. »

Nume în joc: Just For Fun
Numele acuzatului: JeBeLu
Motivul acuzației: Isi da Hp aiurea cand e TERO
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: acum 1-2 ore
Martori prezenți pe server:Alexandru.
Dovadă(poză sau video): Image
Scurtă descriere: Si-a dat Hp aiurea la Tero
cristian06

Re: Reclamatie Jebelu

Post by cristian06 »

Esti chiar bou ! Era godmode day ! Si nustiu ce rasist de la CT dadea aiurea in mn ! miam dat hp ca mai aveam debea 26 sau 24.
Nu au ce face dc sa dea in mn :((

Apropo cel care a dat in mn parca era like.....
Cred ca are cv cu mn :))
Image
Image Image
Image
Image
Jebelu - Admin
Just.

Post by Just. »

Da frate te inteleg dar nu te-a omorat,deci nu ai voie sa dai HP
SkUlL^

Post by SkUlL^ »

Taci in ... Juste esti prost sau te faci? Eu am dat din greseala in jebelu, si iam spus sasi ia hp, asa ca taci in m.m. Cum vezi tu ceva imd faci reclamatie, ca prostu la poarta noua. Nu te vezi? Intri inainte sa se termine harta si dai votemap ca sa poti intra tu la ct! Nu vezi ce copil esti? Stai in banca ta...
P.S: Cum ti-a dat si 0nLy rankul acela de curva ieftina, si asa esti. Intri in joc si nu ai casti, sau boxe? Si faci reclamatie asa dupa capul tau?
Edit din nou: JeBeLu eu am dat, si nu am vrut, am primit un mouse de 2 bani...
Dar imi voi lua altul.
Image

SkUlL^ e Skulake. Sper sa intelegeti vorba lui 0nly.
Just.

Post by Just. »

SkUlL^ wrote:Taci in ... Juste esti prost sau te faci? Eu am dat din greseala in jebelu, si iam spus sasi ia hp, asa ca taci in m.m. Cum vezi tu ceva imd faci reclamatie, ca prostu la poarta noua. Nu te vezi? Intri inainte sa se termine harta si dai votemap ca sa poti intra tu la ct! Nu vezi ce copil esti? Stai in banca ta...
P.S: Cum ti-a dat si 0nLy rankul acela de curva ieftina, si asa esti. Intri in joc si nu ai casti, sau boxe? Si faci reclamatie asa dupa capul tau?
Dar imi voi lua altul.
In primul rand tu esti un idiot,iar in al doilea rand nu are voie sa-si ia HP
Jebelule mai citeste REGULAMENTUL
a.k.a.Wolf

Post by a.k.a.Wolf »

SkUlL^ wrote:Taci in ... Juste esti prost sau te faci? Eu am dat din greseala in jebelu, si iam spus sasi ia hp, asa ca taci in m.m. Cum vezi tu ceva imd faci reclamatie, ca prostu la poarta noua. Nu te vezi? Intri inainte sa se termine harta si dai votemap ca sa poti intra tu la ct! Nu vezi ce copil esti? Stai in banca ta...
Dar imi voi lua altul.
Only scuze ca ma bag....Skull esti cumva trecut la martor sa comentezi aci???eu zic sa stai tu in banca ta si sa nu te mai bagi in seama cu noi sau cu just,just e un tip de treaba dar daca tu in injuri si comentezi chesti nu are dc sa nu te trateze asa.....

PS scuze only ca ma bag #:-s
Image
0nLy

Post by 0nLy »

Doar avertisment verbal ca nu a afectat jocul fiind godmode day.

a.k.a.Wolf wrote:Only scuze ca ma bag....Skull esti cumva trecut la martor sa comentezi aci???eu zic sa stai tu in banca ta si sa nu te mai bagi in seama cu noi sau cu just,just e un tip de treaba dar daca tu in injuri si comentezi chesti nu are dc sa nu te trateze asa.....

PS scuze only ca ma bag
Spre deosebire de tine el era pe server. Spre deosebire de el tu primesti warn.

:TC:
Image
Locked