Reclamatie Alexandru.
Reclamatie Alexandru.
Nume în joc: $hoKer
Numele acuzatului: Alexandru.
Motivul acuzației: Scos de la ct degeaba...... + Mai am poze cu el cand dadea box si open .....era t!!!!! [abuz]
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: acum 5 min
Martori prezenți pe server: cR!st!@n......YouTube.....si alti
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/7Wq9kHB
Scurtă descriere: M-a scos de la ct in timpul day-ului [HNS] pe degeaba....!!!!!
Numele acuzatului: Alexandru.
Motivul acuzației: Scos de la ct degeaba...... + Mai am poze cu el cand dadea box si open .....era t!!!!! [abuz]
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: acum 5 min
Martori prezenți pe server: cR!st!@n......YouTube.....si alti
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/7Wq9kHB
Scurtă descriere: M-a scos de la ct in timpul day-ului [HNS] pe degeaba....!!!!!
$hoKKKer $hoKKKer $hoKKKer $hoKKKer $hoKKKer
-
Alexandru2014
Re: Reclamatie Alexandru.
Bună ziua. Poate când o să inveţi să te porţi ca un om normal, o să mai intri la CT.
Am ajuns în halul ăsta? Să se roage adminii de el să nu mai sufle in microfonul ăla? Era in timpul unui Day de HNS, după cum a spus şi el, şi a început să sufle în microfon şi toţi îi spuneau să se oprescă pe chat, până şi YouTube. Nu s-a oprit aşa că l-am scos.
Atât am avut de spus.
Am ajuns în halul ăsta? Să se roage adminii de el să nu mai sufle in microfonul ăla? Era in timpul unui Day de HNS, după cum a spus şi el, şi a început să sufle în microfon şi toţi îi spuneau să se oprescă pe chat, până şi YouTube. Nu s-a oprit aşa că l-am scos.
Ma nab nu eu suflam ci cR!st!@n!.......Doamne ce om...+ca eu vorbeam cu YouTube pe Skype si daia isi batea asa joc de mine:)) Boule...Nu eu am suflat in microfon ..Imbecilule..Alta data mai choraste si tu ochii.!!!!! Nu m-au scos admini si m-ai scos tu..!
Alex? Nu trebuia sa-l scoti, trebuia sa-i dai av. Daca avea 3 adv atunci il scoti!
$hoker? Esti copil? Sufli ca poponarul in microfon... lol.Sufli acolo la microfon si alex credea ca te futi cu cineva.. ce plm.
$hoker? Esti copil? Sufli ca poponarul in microfon... lol.Sufli acolo la microfon si alex credea ca te futi cu cineva.. ce plm.
SkUlL^-------1---Nu te-am pus martor asa ca nu ai de ce sa comentezi.....
-------2---Nu eu am suflat in microfon ci cR!st!@n
-
Alexandru2014
I-am dat adv. Dupa fiecare oare ce suflase .

A-ti suflat toti, dar nu trebuia sa il scoti pt atat.shoker wrote:SkUlL^-------1---Nu te-am pus martor asa ca nu ai de ce sa comentezi.....
Ba alexandrule.... ce minti ma ca miai dat adv???? Ca nu miai dat niciun adv esti nebun...Nu mai minti atata...ca mi sa acrit de astia asa imbecili ca tine sa roada cacat numa sa nu para ei vinovati...mai terminati in plm cu chestiile astea....
-
Alexandru2014
Maturizează-te în pula mea şi nu mă mai fute atât la cap! Mai intri la CT cand o să înveţi să te comporţi! M-am săturat de copii ca tine şi alţii. Nu mai dau exemple că se supără DAU3DVEZIHD, care îmi face mie reclamaţie pe forum ca fac spam. Nu e ca şi cum se dă gag pentru spam in pula mea.
:TC:
:TC:
Eu sa ma maturizez??? Sau tu???? Invata sa joci jb si dupa mai intra pe srv....sa nu mai zic ca am mii de poze cu tine cand faceai abuzuri......ba cu box ba cu open....pai ce drq dovada dai tu ca meriti slot??? Cand tu dai singur box ca nu mai ai hp.....plm invata sa joci....te-am atentionat de multe ori sa nu mai faci abuz dar tu noah...tot cum vrei faci........eu de aici nu mai spun nimic si PUNCT ...OnLy ia decizia finala si gata...