Propunere
- DangerWolf
- Very Important Person

Propunere
Propunerea mea este sa existe un nou day un fel de box day dar unde pot face box si ct cu tero si tero cu tero iar ultimul ramas nu conteaza ori ct ori tero sa primesca x2 10 credite si la ultimi 2 ramasi in viata sa devina 1 din ei zombie un fel de zombie day + box (zombi sa fie ales aiurea) dar ca zombie sa aiba tot atata hp cat tero doar cu 250 armura?? A si sa se scoata /days daca exista deja /menu ....! Sper sa ma intelegeti!
- DAU3DVEZIHD
Re: Propunere
1. Meniul de days nu se mai schimba deoarece ai 2 liste intregi cu dayuriThe Gamer wrote:Propunerea mea este sa existe un nou day un fel de box day dar unde pot face box si ct cu tero si tero cu tero iar ultimul ramas nu conteaza ori ct ori tero sa primesca x2 10 credite si la ultimi 2 ramasi in viata sa devina 1 din ei zombie un fel de zombie day + box (zombi sa fie ales aiurea) dar ca zombie sa aiba tot atata hp cat tero doar cu 250 armura?? A si sa se scoata /days daca exista deja /menu ....! Sper sa ma intelegeti!
2. Comanda /days exista cu un motiv

- DangerWolf
- Very Important Person

Ce motiv ia zi ?
- DAU3DVEZIHD
1. Il stie carnatThe Gamer wrote:Ce motiv ia zi ?
2. Eu zic ca exista comanda /days sa nu stai sa cauti in meniu dayurile ce scrii direct /days de exemplu cand vreau sa dau night crawler scriu /days si cum ne dezgheata dau dayul

- DangerWolf
- Very Important Person

Mai vedem noi DAU3DVEZIHD
- DAU3DVEZIHD
O sa vezi ca nu se adauga nici un day nou pt ca AI DOUA LISTE CU DAYURIThe Gamer wrote:Mai vedem noi DAU3DVEZIHD