Propunere

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
Locked
Distrikt05

Propunere

Post by Distrikt05 »

Propun sa se faca o schimbare in randul celor care au grad pe server.
Sunt multi care primesc slot si dupa nu prea mai frecventeaza cs-ul asa de des...Sau intra pe server si nu isi fac treaba deloc. Nu ii intereseaza care de la ct nu isi face treaba, care nu are microfon , etc... Propun ca acesti playeri sa fie pedepsiti drastic deoarece nu are nici un rost fie full server-ul de slot-eri care nu isi fac treaba.
P.S. : Sper doar ca ati inteles ceva din ce am zis :))
Image
Invidia asta denota. Ca n-am si eu swag ca tine, swag de teracota !
Image
Image
DAU3DVEZIHD

Re: Propunere

Post by DAU3DVEZIHD »

Distrikt05 wrote:Propun sa se faca o schimbare in randul celor care au grad pe server.
Sunt multi care primesc slot si dupa nu prea mai frecventeaza cs-ul asa de des...Sau intra pe server si nu isi fac treaba deloc. Nu ii intereseaza care de la ct nu isi face treaba, care nu are microfon , etc... Propun ca acesti playeri sa fie pedepsiti drastic deoarece nu are nici un rost fie full server-ul de slot-eri care nu isi fac treaba.
P.S. : Sper doar ca ati inteles ceva din ce am zis :))
:pro: (Un exemplu: Red#Blue zis si Bianca#Mitru care a primit grad doar pt activitate ca sta toata ziua pe sv ...)
Image
Image
Panta

Re: Propunere

Post by Panta »

Cine nu se ocupa de server si stau degeaba, nu vor primi upgrade, pt ca adminii ii vor da contra. Simplu, cine nu face nimic ca si slot/admin sunt sanctionati dar in timp. Si daca se ocupa intr-un final, poate fac greseli si iau remove. Cam atat de zis

:TC:
Image
Locked