Reclamatie CosminGj - warn

Locked
Distrikt05

Reclamatie CosminGj - warn

Post by Distrikt05 »

Nume în joc: Distrikt05
Numele acuzatului: CosminGj
Motivul acuzației: injurii
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: acum 40 minute
Martori prezenți pe server: bianca
Dovadă(poză sau video): Image
Scurtă descriere: A inceput sa injure un player prin microfon si i-am spus ca il scot daca nu va inceta. Dupa asta a tot inceput sa ma injure si sa ma ameninte ca imi face reclamatie daca il scot. Din pacate, aceasta jignire este singura care a adresat-o pe chat. Nu are rost sa fac poze la jigniri gen" ma-ta de maimuta sau tacto e taran" .. Oricum, prin intermediul microfonului jignea multi playeri.
Image
Invidia asta denota. Ca n-am si eu swag ca tine, swag de teracota !
Image
Image
TheMaster69

Re: Reclamatie CosminGj

Post by TheMaster69 »

Ce frumos , ai poza doar cand el tea injruat dar poza cand tu lai facut maimutoi ,taran ,copil prost ,etc pe alea dece nu le-ai pus ? Si in plus nici nai o dovada ca injura prin microfon... Iar cireasa de pe tort e ca si tu ai luat reclamatie tot pt limbaj =)) =)) Tipic prietenilor LU BIANCA ..Am fost martor :contra: :iesiacas:
Bianca#Mitru

Post by Bianca#Mitru »

:pro: Copilul asta injura permanent nuj ce ia dat masa sa beie dar e ........
Image
Image
Gabi ceful meu ..
Gabi cel mai tare . In tot ce face
Image
Distrikt05

Post by Distrikt05 »

Niciodata nu l-am facut copil prost. Am zis doar ca are un limbaj de taran. Ce legatura are? Tu chiar te auzi cand vorbesti? Lasa-te omule ca esti chiar idiot! O sa spun si eu ceva de tine cand o sa fiu la ct ca oricum nu o sa ai nicio dovada, nu?
P.S. :Nu sunt prieten cu bianca, in caz ca nu ai vazut , tocmai ea mi-a facut reclamatia pentru limbaj si am injurat o singura data si am si spus ca a fost in gluma. As vrea sa vad si eu unde l-am vazut copil prost si etc..Ii spuneam doar ca e praf cand murea si sa se lase. Te rog eu, nu te mai baga daca esti incompetent si incapabil de a face vreo legatura intre doua chestii !
Image
Invidia asta denota. Ca n-am si eu swag ca tine, swag de teracota !
Image
Image
CosminGJ

Post by CosminGJ »

:contra: 1.Cred ca Bianca#Mitru sta peste strada de acest taran ca erau cam prieteni.
2.Nu cred ca se ia adv pt ca sa zic morti mati ca m-am enervat ca am murit la day si el cica 1 adv si cine e el marele superior sa faca ce vrea nu ma las calcat in picioare de tarani ca el da e adevarat da si el cu am zis si The Master69 m-a facut taran maimutoi probabil il bate masa o fi prin boxe daca injur ca erau admini on pt. gag erau destui nu dadea el adv era google bogdy krypton si n-au zis nimic comenteaza el marele God
CosminGJ

Post by CosminGJ »

P.S. Bianca da :pro: pentru ca imi bat joc de ea pe server ca ma dispera.Si la orice reclamatie o sa comenteze ca asa e o sa vedeti.
0nLy

Post by 0nLy »

Warn pentru limbaj

:TC:
Image
Locked