Propunere

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
BoBy

Propunere

Post by BoBy »

1.Propun sa fie ceva un sistem ca daca un CT nu vorbeste timp de 30 de sec dupa ce incepe runda sa il scoata...pentru ca noaptea dimineata sunt multi noobi are nu au microfon si fac fk si se pried playeri!
2.Propun ca Ct aia care nu microfon sau care au si se aude ca draku sa nu aiba ce cauta la CT adk un slot/admin+ sa il scoata pe loc ! nu sa se milogeasca de el sa regleze sau mai stiu eu !

Dai si tu un :pro: sau un :contra:
YouTube

Re: Propunere

Post by YouTube »

BoBy wrote:1.Propun sa fie ceva un sistem ca daca un CT nu vorbeste timp de 30 de sec dupa ce incepe runda sa il scoata...pentru ca noaptea dimineata sunt multi noobi are nu au microfon si fac fk si se pried playeri!
2.Propun ca Ct aia care nu microfon sau care au si se aude ca draku sa nu aiba ce cauta la CT adk un slot/admin+ sa il scoata pe loc ! nu sa se milogeasca de el sa regleze sau mai stiu eu !

Dai si tu un :pro: sau un :contra:
Degeaba mai faci propuneri daca esti banat..
BoBy

Post by BoBy »

Eram banat ...o sa iau unban azi
YouTube

Post by YouTube »

BoBy wrote:2.Propun ca Ct aia care nu microfon sau care au si se aude ca draku sa nu aiba ce cauta la CT adk un slot/admin+ sa il scoata pe loc ! nu sa se milogeasca de el sa regleze sau mai stiu eu !
Trebuie intai sa regleze daca se aude prost,daca nu regleaza intr-un minut playerul va fii scos de la CT.
DAU3DVEZIHD

Post by DAU3DVEZIHD »

Respecta regulamentul(daca o sa ai grad)nu o sa il tot schimbe ca asa vrea puta ta ...
Image
Image
Adrian bos

Post by Adrian bos »

:contra: intai iti iei slot admin si dupa faci ce vrei
Adrian bos

Post by Adrian bos »

:gabiiepopo: :Adrianbossulbosilor:
xBogdyxD

Post by xBogdyxD »

1. Cer ban adrian forum pt 2xpost si comentariu degeaba
2.Este in regulament ca , adminul trebuie sa intrebe ct-ul de microfon , si sa-l puna sa il regleze :contra:
Image
Image
Image
Image
Distrikt05

Post by Distrikt05 »

Ok, sa zicem ca ar merge sistemul asta al tau. Dar daca unul are microfon care nu ii functioneaza ce face? Ca el vorbeste. De unde isi da seama "sistemul" ca nu are microfon sau ca merge prost?
Image
Invidia asta denota. Ca n-am si eu swag ca tine, swag de teracota !
Image
Image
eXo

Post by eXo »

Distrikt05 wrote:Ok, sa zicem ca ar merge sistemul asta al tau. Dar daca unul are microfon care nu ii functioneaza ce face? Ca el vorbeste. De unde isi da seama "sistemul" ca nu are microfon sau ca merge prost?
Din cate stiam eu , nu ai cum sa faci un asemenea sistem deoarece nu are cum sa-si dea seama daca se aude
Iar la a doua propunere , contra , totusi putina rabdare un minut poate rezolva problema nu strica
Image
Image
Locked