ban asasin a 2 oara

MdL

ban asasin a 2 oara

Post by MdL »

1. Nume în joc: MdL
2. Numele jucătorului/lor pe care îl/îi acuzi: asasinu
3. Motivul acuzatiei: wall
4. Data și ora când s-a întâmplat: azi
5. Martori prezenți pe server: playeri
6. Ip-ul acuzatului: 94.52.94.203
7. Dovadă: http://www43.zippyshare.com/v/au0bwg8F/file.html
8. Scurtă descriere: in prima faza se intoarce misterios dupa ala, iar a 2 faza se vede clar, nu avea cum sa il vada in intunericul ala. Frate astia chiar are wall acum serios luati masuri
Image
The Old Staff MdL [;x] :ymhug:
xBogdyxD

Re: ban asasin a 2 oara

Post by xBogdyxD »

Stii ca ii faci degeaba cerereban nu?? el va dona , si va scapa de ban + ca Only va zice ca nu are ... la faza din tunel , nu avea cum sa stie ca e acolo ct-ul ..
Image
Image
Image
Image
MdL

Post by MdL »

xBogdyxD wrote:Stii ca ii faci degeaba cerereban nu?? el va dona , si va scapa de ban + ca Only va zice ca nu are ... la faza din tunel , nu avea cum sa stie ca e acolo ct-ul ..
In ultima faza nu avea cum sa vada .. si prima faza la fel sa intors dupa ala dar in ultima faza eu zic ca e ce`a mai evidenta
Image
AsAsSiNuL***
Sunt retardat si manc cacat !

Post by AsAsSiNuL*** »

Iar faci ma reclamatie de wall =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Da ma si wall si aim detoate
Ma numesc asasinul, imi place sa sug pula oricui, fie boschetar, pentru un colt de paine.
Tata mi-a spus ca regreta ca nu a folosit prezervativ. (nu stiu ce a vrut sa spuna cu asta)
MdL

Post by MdL »

AsAsSiNuL*** wrote:Iar faci ma reclamatie de wall =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Da ma si wall si aim detoate
Tu esti prost nu am ce zice ;;)
Image
AsAsSiNuL***

Post by AsAsSiNuL*** »

Daca si ala e wall eu sunt retardat =)))))))))))
Ma numesc asasinul, imi place sa sug pula oricui, fie boschetar, pentru un colt de paine.
Tata mi-a spus ca regreta ca nu a folosit prezervativ. (nu stiu ce a vrut sa spuna cu asta)
MdL

Post by MdL »

AsAsSiNuL*** wrote:Daca si ala e wall eu sunt retardat =)))))))))))
Defapt esti retardat si nu mai rade ca un retardat! emoticonul de a rade/a se amuza are doar 2 paranteze nu 50 :)
Image
eXo

Post by eXo »

Concluzia mea ar fii ca are aim si wall.
Prima faza , e cea mai importanta:
In momentul cand il omoara pe tipul acela , m-am uitat cu x4 slow , glontul de la awp se duce fix in cutie , el stand pe loc , fara sa existe posibilitatea sa sara glontul in alta directie acolo e clar ca are aim , faza aceea a fost suficienta
iar wall , as zice per total ca are , deoarece si la prima faza desii se aude , era cu tinta fix pe cap
si la ultima faza unde era intuneric , il stia pe tipu ala dinainte
Din context mi-am dat seama ca are wall , desii e prima data cand nu sunt total convins
insa de aim , sunt 100% sigur.
Image
Image
AsAsSiNuL***

Post by AsAsSiNuL*** »

acum e si aim =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ma pis pe mine . =))))))))))))))))))))))))))))))))) si in plus ca la mine nu merg coduri ca silent aim sau tot felul de cacaturi ca am cs nvidia e6
0nLy

Post by 0nLy »

Astept sa vad ce zice si carnat
Image
Locked