cerere mod just
cerere mod just
1. Nume în joc:just for fun
2. Rangul adminului deținut în prezent:admin
3. Ore jucate pe sever: 370
4. Zile pe server de la adminul actual: vreo 2 sapt de la down sau chiar3
5. De ce vrei un grad mai mare?(min 10 cuvinte)chiar daca am decat cateva zile de activitate as vrea mod
6. Link gametracker pentru nume(obligatoriu): http://www.gametracker.com/player/JusT% ... .ro:27015/
2. Rangul adminului deținut în prezent:admin
3. Ore jucate pe sever: 370
4. Zile pe server de la adminul actual: vreo 2 sapt de la down sau chiar3
5. De ce vrei un grad mai mare?(min 10 cuvinte)chiar daca am decat cateva zile de activitate as vrea mod
6. Link gametracker pentru nume(obligatoriu): http://www.gametracker.com/player/JusT% ... .ro:27015/
Re: cerere mod just
pentru ca esti pff la fragulete Re: cerere mod just
ai activitate destul de bunicica...dar mareste-o
Last edited by YouTube on 14 Mar 2015 13:36, edited 1 time in total.
Lu asta de ce plm ii dai PRO? Face ceva pe server? Vri`o cerere ban de la el? Nimic! Adica la sloteri cu activitate dulba fata de a lui dai contra si la un retardat ca asta dai pro. Clar LASATE!Gabii wrote:pentru ca esti pff la fragulete
Esti un retardat+ ca nu faci nimic deci absolut nimic pe acest server si sincer sa fiu nu meriti nici gradul pe care il ai in momentul de fata deci tot
ramanePS: 0nly scuze limbajul dar asta imi este parerea fata de el.

The Old Staff MdL [;x]
Motive: 1:Activitatea
2: Atat timp cat tu ma injuri pe mine si ma ameninti pe private(stii tu cand) da,dovada de reducere mentala grava.
3:Skill-urile tale ca admin sunt praf.
4: Esti retardat.
5:

esti bou de bubui la fel ca si prostu ala varutu .+ adaug ca sugi pula si stiu ca mi-ai spart atunci contu si ai facut reclama copil handicapat.
Last edited by SevenUp on 14 Mar 2015 21:40, edited 2 times in total.
SevenUp wrote:Adevarat ce spune Dan +Dan wrote:![]()
2: Atat timp cat tu ma injuri pe mine si ma ameninti pe private(stii tu cand) da,dovada de reducere mentala grava.
5:ca esti un inutil pe sv doar sa dai votemap si gag stii in rest esti bou de bubui la fel ca si prostu ala varutu .
Băi cacatule, ce pizda ma-tii comentezi așa aragazule?
Auzi cică eu știu sa dau numai gag,bai pizdo ai uitat când te rugai de mine sa-ți dau pro? Numai sa comentezi ca un cacat stii. Tu ce faci pe sv? Nici de un vot nu ești în stare,hai dispari.
Ce sa zica un poponar.. oricum nu ma conpar cu nivelul tau de prost deci nu mai am nimic de spus .Gabii wrote:SevenUp wrote:Adevarat ce spune Dan +Dan wrote:![]()
5:ca esti un inutil pe sv doar sa dai votemap si gag stii in rest esti bou de bubui la fel ca si prostu ala varutu .
Băi cacatule, ce pizda ma-tii comentezi așa aragazule?
Auzi cică eu știu sa dau numai gag,bai pizdo ai uitat când te rugai de mine sa-ți dau pro? Numai sa comentezi ca un cacat stii. Tu ce faci pe sv? Nici de un vot nu ești în stare,hai dispari.
pro Eu ii dau pro pentru ca-i prost.
Dar un contra mai mare ca pro!
Dar un contra mai mare ca pro!