1. L-am
2.Nu se da av pt tras pt scazut hp (doar daca te omoara)
3.A facut fk si pe mn fara sa dea fd ... A dat comanda dintre voi doi din fata mea ultimu glow blue moare si nu stiam unde e el si daca ne vede pe amandoi ca eram cu spatele si mi-am pus glow si m-a omorat ...
4. Am fost de fata
recl mdl
- DAU3DVEZIHD
Re: recl mdl
Nu se da av pt scazut hp+daca s-ar fi dat as avea 2 nu 3av-uri
nu mai explic de 2 ori ti`am zis clar si la obiect motivul primirii celor 3 adv + ca mai aveai si de la caz 1Just. wrote:Nu se da av pt scazut hp+daca s-ar fi dat as avea 2 nu 3av-uri

The Old Staff MdL [;x]
- DAU3DVEZIHD
Daca s-ar fi dat si nu s-ar pune avertismentele date de mdl pt fk pe el ai fi avut 3 nu 2 pt ca si pe mine ai facut fk si nu ai dat fd ...

Tu ai fost ultimu care si-a pus glow blue.
nu am cu cine sa discut aici. Asteptati decizia lui 0nlyJust. wrote:Tu ai fost ultimu care si-a pus glow blue.

The Old Staff MdL [;x]
Aveai 3 avertismente.
In mod normal nu se da av pentru scazut din hp, dar voi duceti asta la extrem. Daca ii scazi o data din greseala nu are nimic, daca faci asa in fiecare runda atunci nu mai e ok.
Ce pula mea aveti de la un timp? Parca sunteti copii de-aia retardati. Pana nu vad o schimbare de comportament nu va mai dau upgrade-uri celor care sunteti in situatia asta (va stiti voi).
:TC:
In mod normal nu se da av pentru scazut din hp, dar voi duceti asta la extrem. Daca ii scazi o data din greseala nu are nimic, daca faci asa in fiecare runda atunci nu mai e ok.
Ce pula mea aveti de la un timp? Parca sunteti copii de-aia retardati. Pana nu vad o schimbare de comportament nu va mai dau upgrade-uri celor care sunteti in situatia asta (va stiti voi).
:TC: