Nume în joc: MdL [;x]
Numele acuzatului: just for fun
Motivul acuzației: abuz
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: azi 20:00
Martori prezenți pe server: google yanis
Dovadă(poză sau video): poza: http://tinypic.com/view.php?pic=kp4qu&s=8 demo: http://www.girlshare.ro/34585629.1
Scurtă descriere: in demo dadea reset la minge si nu il lasa pe yanis sa faca day`u ii scotea jeanul in prostie si la urma da kick total aiurea. 0nLy cred ca cu reclamatia asta am dovedit cine este "copilul" dintre mine si el. Eu cred ca nici slot nu mai merita direct down pentru cate a facut pe acest server. Cand am spus ceva despre el am spus cu un rost dar nu aveam dovezi mai multe. Sper sa se ia masuri asupra sa
Reclamatie Just For Fun - warn/down
Reclamatie Just For Fun - warn/down

The Old Staff MdL [;x]
Re: reclamatie just
Copilu asta e ...N-am cuvinte.. Deci face ce vrea pe sv , Se crede cel mai jmecher , Pt ca eu am dat gm , Si a durat 8 min..si : RESETA MINGEA CA UN ..... , Imi scotea jeanul , Pe motivul ca nu se aude bine ,si nu dau ordine , Dar noi eram deja in meci, Pana cand m-a scos, El fiind jmecher
Dupa binele spuse lui mdl Merita down direct nu merita nici macar slot.Am fost martor.
am intrat pe sv cand incercau aia sa joace fotbal si nu stiu cine plm tot reseta mingea....

Dupa ce mi-a zis only am vrut sa ma impac cu el..sa fim un staff unitar dupa spusele lui only.i-am cerut scuze lui mdl si el m-a mintit.....mda merit down .. Si mdl te-ai laudat la tot sv cu reclamatia ta ca iau eu down.
treaba cu scuzele nu are nici o treaba cu ceea ce ai facut tu in demoJust. wrote:Dupa ce mi-a zis only am vrut sa ma impac cu el..sa fim un staff unitar dupa spusele lui only.i-am cerut scuze lui mdl si el m-a mintit.....mda merit down .. Si mdl te-ai laudat la tot sv cu reclamatia ta ca iau eu down.

The Old Staff MdL [;x]
- AsAsSiNuL***
- Sunt retardat si manc cacat !

Hm eu nu am vazut inca demo ca nu stiu sa-l vad =]]
Ma numesc asasinul, imi place sa sug pula oricui, fie boschetar, pentru un colt de paine.
Tata mi-a spus ca regreta ca nu a folosit prezervativ. (nu stiu ce a vrut sa spuna cu asta)
Tata mi-a spus ca regreta ca nu a folosit prezervativ. (nu stiu ce a vrut sa spuna cu asta)
Tu nici martor nu cred ca ai fost.AsAsSiNuL*** wrote:Hm eu nu am vazut inca demo ca nu stiu sa-l vad =]]

The Old Staff MdL [;x]
Just. wrote:i-am cerut scuze lui mdl si el m-a mintit.....mda merit down .. Si mdl te-ai laudat la tot sv cu reclamatia ta ca iau eu down.
Daca ai ceva de zis, spune-o clar. Te-a mintit ca ce?
Ma rog, primesti warn si down ca ai 3
:TC: