Nume în joc: DAU3DVEZIHD
Numele acuzatului: Asasinul***
Motivul acuzației: abuz
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: apare in screenshot
Martori prezenți pe server: playeri
Dovadă(poză sau video): Demo: http://www.fileshare.ro/e31465403
Ss: http://tinypic.com/view.php?pic=2jecviv ... RfxTPyUfeM
Scurtă descriere: Toti stim de faza cu tinutul mingii pe loc da ? ei asasinul a abuzat si a facut exact asta cand era godmode ....
P.S.: Screenshotul este pt a dovedi ca assasinul era singurul admin on (din cate stiu dan era afk)
Reclamatie asasinul
- DAU3DVEZIHD
- AsAsSiNuL***
- Sunt retardat si manc cacat !

Re: Reclamatie asasinul
Ma omule am dat rr la minge pentru ca spunea jean . Si am fost la bucatarie putin dar nu stiam ca eu cand am dat rr la minge a ramas blocata omule am fost la bucatarie si nu am stiu ca dupa rr a ramas blocata si cand am venit si am vazut am deblocat-o la loc.
doamne...
doamne...
Ma numesc asasinul, imi place sa sug pula oricui, fie boschetar, pentru un colt de paine.
Tata mi-a spus ca regreta ca nu a folosit prezervativ. (nu stiu ce a vrut sa spuna cu asta)
Tata mi-a spus ca regreta ca nu a folosit prezervativ. (nu stiu ce a vrut sa spuna cu asta)
Lasal pe 0nly sa decida 
- AsAsSiNuL***
- Sunt retardat si manc cacat !

Pai in pana mea jean ma roaga sa-i dau rr la minge si ii dau dupa ma duc putin la bucatarie si vad ca mingea e blocata dupa jean spunea la tero sa nu mai ia mingea si am dat rr la minge sa nu mai stea sa ii dea tero mingea le-am dat-o eu .
Ma numesc asasinul, imi place sa sug pula oricui, fie boschetar, pentru un colt de paine.
Era afk. Si totusi lipseste dovada ca ar fi blocat el mingea.
Nimic de data asta.
:TC:
Nimic de data asta.
:TC: