Nume în joc: Just For Fun
Numele acuzatului: Yanis
Motivul acuzației: scos aiurea de la ct +da av aiurea..
Data și ora când s-a întâmplat : 0nly era spec..
Dovadă(poză sau video):
Scurtă descriere: Copilasul acesta nustiu ce are cu mine...vrea ca eu si gabii sa luam rmv +ca mi-a dat av aiurea ca faceam mai multe fraguri ca el +ca nu aveam 3 av...
Nu te-am scos aiurea ba.. Esti un .... Care faci ce vrei.. din nou faci fk.. : Martori xDriver , Bubu , Pisica lui bubu ,Madalina*VTM .. Pe astia i-ai omorat ,Si nu le-ai dat fd.. ( Te-am lasat 3 runde sa le dai fd ) Deci,, Martorii pot sa comenteze si pot spune ca este adevarat si ca nu te-am scos Degeaba.. O sa iti spun si de ce ti-am dat advertisment? .. OK. ; Primul , Ai apasat pe buton.. Si a murit doar 1 . 1 adv.. +ca nu ai dat fd... Bun. Peste o runda am dat box , intre 2 ..Faceau box si tu te-ai pus in fata lor , Si ti-a dat 1 ,, Cu click stanga.. Si tu l-ai omorat... 2 adv... +ca nu ai dat fd...Dupa care , La dayul tau , Godmode, Talente evident..A mai ramas madalina sa arate talentu nu a trecut 1 secunda ca l-ai si omorat. Deci.. Nu cred ca toate astea le-am inventat..astept si martorii
Are dreptate el te-a scus ca timp de 4 runzi la rand nu mi-ai dat FD mie si lui pisica lui bubu si lui madalina.
Ti-a repetat de mai multe ori sa dai fd.
Ti-a spus ca te scoate.
Si tu l-ai amenintat cu remove+ca ai tupeu sa ma scoti? asa zicea
degeaba ai facut reclamatie,ai facut fk.......ai avut timp sa ne dai fd la aia care iai omorat si nu neai dat fd,asa cai ai facut 3 adv si afara de la ct
Bubu wrote: degeaba ai facut reclamatie,ai facut fk.......ai avut timp sa ne dai fd la aia care iai omorat si nu neai dat fd,asa cai ai facut 3 adv si afara de la ct