reclamatie yanis

Locked
MdL

reclamatie yanis

Post by MdL »

Nume în joc: MdL [;x]
Numele acuzatului: Yanis
Motivul acuzației: GoodMod cat vrea el
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: azi pe la 18:20
Martori prezenți pe server: Dan Google etc
Dovadă(poză sau video): http://www.girlshare.ro/34639976.8
Scurtă descriere: A dat good mode pe la minutu 25 nu mai stiu exact. La inceput a precizat ca ca o sa fie scurt dar mna sa ajuns pana pe la minutul 9-10. Am inteles faci un day dar il faci calumea daca tine atatea minute dar el nici nu stia sa organizeze oameni... Acum face talente dupa se razgandeste si face scoala mai sta putin da ziua cuiva. Deci iam spus sa il faca mai repede pe la minutul 15 el tot asa si mam enervat si am dat drumu la demo.
PS nu e prima oara cand face asta
Image
The Old Staff MdL [;x] :ymhug:
WTFyanis

Re: reclamatie yanis

Post by WTFyanis »

Ba. Godmode e facut sa tina mai mult..nu-l poti face de 5 min sau 10... erau 30 playeri pe sv.. Nu poti sa-l faci mai mic de 10 min la atatia playeri.. Si faza cu razganditu nu e asa. Am vrut sa fac ziua lu daniel , si asasin l-a omorat..Am spus ca facem scoala.. Am mers intr-o camera si am facut scoala
MdL

Post by MdL »

WTFyanis wrote:Ba. Godmode e facut sa tina mai mult..nu-l poti face de 5 min sau 10... erau 30 playeri pe sv.. Nu poti sa-l faci mai mic de 10 min la atatia playeri.. Si faza cu razganditu nu e asa. Am vrut sa fac ziua lu daniel , si asasin l-a omorat..Am spus ca facem scoala.. Am mers intr-o camera si am facut scoala
Da ai vrut sa faci ziua lui Daniel iar dupa ce la omorat ai facut talente dupa vri`o 4-5 minute ai zis ca faci scoala, Pana sa faci scoala iai bagat camera aia si face`ai turnu cu ei iar dupa ce ti`am zis ca iti fac reclamatie ai inceput sa faci scoala iar la ultimi 3 ai dat box cand am zis ca e demo on. Nu a zis nimeni ca nu poti face un day 10+ minute dar tu nici nu stiai sa organizezi si nu erau 30 T erau 21.
Image
The Old Staff MdL [;x] :ymhug:
GoOgLe

Post by GoOgLe »

eu eram ct si am iesit ca deja era enervant cu day-u lui de kk
Image
DeYu

Post by DeYu »

Si eu am facut reclamatie pe motiv c a dat Godmode de toată mapa!
0nLy

Post by 0nLy »

Nu mai dati godmode cand sunt peste 20 de tero decat daca puteti sa-i controlati pe toti.
Google daca un ct nu se descurca ii poti scoate jeanul si te pui tu.
Incercati totusi sa nu mai dati godmode cand sunt tero foarte multi pentru ca dureaza prea mult.

:TC:
Image
Locked