recl mike

Just.

recl mike

Post by Just. »

Nume în joc: Just For Fun
Numele acuzatului: Mike.
Motivul acuzației: slap aiure+provocarea lag-ului
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 20:11
Martori prezenți pe server: 0nly
Dovadă(poză sau video): Image
Scurtă descriere: Dupa ce ca era lag pe server ii mai dadea si lui ala ca sa provoace mai tare.
Consider ca ar trebui sa ia warn ca multi au primit pt ffaza asta.
Daniel 1337

Re: recl mike

Post by Daniel 1337 »

Nu e ma chiar asa grav ca a dat slap ,poate era blocat jucatorul si a incercat sa il ajute putin
Just.

Post by Just. »

Nu era...era in fata lui si el s-a gandit sa -si faca "loc" cu spamu lui.
AquA.

Post by AquA. »

:contra: Eu nu cred ca slapu poate provoca atata lag precum crezi tu .. Si in plus banuiesc ca nu iti dadea slab daca nu il bloca sau nu statea insistent in fata lui.. Oricum eu banuiesc ca la orice prostie anumiti admini dupa server sunt in stare sa faca reclamatie la orice prostie
Just.

Post by Just. »

AquA wrote::contra: Eu nu cred ca slapu poate provoca atata lag precum crezi tu .. Si in plus banuiesc ca nu iti dadea slab daca nu il bloca sau nu statea insistent in fata lui.. Oricum eu banuiesc ca la orice prostie anumiti admini dupa server sunt in stare sa faca reclamatie la orice prostie
Nu erai martor + ca se ia warn pt slapuri in dementa.
Mike.

Post by Mike. »

Just...tu esti doar suparat ca ai luat warn, nu e asa? Incerci sa imi faci rau prin orice metoda vad.
Dar ca sa iti explic, eu eram tero, si "deadgun" era colegul meu de celula, si statea intentionat in usa celulei, ca sa nu poata iesi ceilalti, asa ca i-am dat slap, ca CTul sa nu ma omoare ca nu vin la comenzi :).
Daca spui ca Only era pe server, nu mi amintesc sincer, cred ca mi ar fi atras atentia chiar el, si faza cu lagul...dupa cum se observa nu i-am dat de 1000 ori, am dat doar cat a fost necesar sa pot juca linistit dayul.
Trebuie sa ma prinzi cu ceva mult mai grav ca sa mi faci rau(dar nu ai cu ce, eu sunt corect), momentan esti doar penibil.
Daca Only considera ca am facut ceva incorect, imi asum consecintele :).
Image
Just.

Post by Just. »

1 slap 2 dar nu 5 ..
Mike.

Post by Mike. »

Tu crezi ca el daca sta in usa, adica intre doi pereti, il misti dintr-un slap? Cel mult stanga dreapta, sunt 5-6 pe numarate, nu mi se pare deloc exagerat. Ce motiv as avea sa dau slap aiurea unui player, sau mai mult, sa fac lag pe serverul pe care ma joc si eu, la urma urmei?
Eu zic sa lasam comentariile de o parte si sa il lasam pe Only sa decida, mersi.
Image
Just.

Post by Just. »

Mai omule nu ii dai slap daca face block tero pe tero.
Panta

Post by Panta »

Just. wrote:Mai omule nu ii dai slap daca face block tero pe tero.
Nu, o sa stai sa il lingi in fund, poate asa o sa se dea intr-o parte.

Reclamatie fara rost. Era gunday, nu putea sa iasa, i-a dat slap si a rezolvat problema. La 5 slap nu e spam asa mare sa faca lag, asta e scuza penibila, pt ca serverul nu are lag mai deloc, si oricum, nu ai primit tu slap. Reclamatia o face doar cel in cauza, sau doar in cazuri mai speciale o fac si altii. Vad ca nici acum nu s-au linistit unii din facut reclamatii pt orice cacat si din ciuda fata de altii.... Copii, ce pot sa zic.

:respins: :TC:
Image
Locked