Nume în joc:Google
Numele acuzatului:SeNNzaTIoN
Motivul acuzației: Aim
Data și ora când s-a întâmplat conflictul:06.02 / 22.18
Martori prezenți pe server: G(ay)bii
Dovadă(poză sau video): http://www.girlshare.ro/34808865.3
Scurtă descriere:nu sunt sigur si vreau mai multe pareri...
Reclamatie SeNNzaTIoN - rmv/ban
-
SeNNzaTIoN
Re: Reclamatie SeNNzaTIoN
nu am aim butule nici nu prea vad ceva de aim zici la mine ca nu ma suportati nu ca as avea aim + ca e modul software ===> ca nu merge nici un fel de cod / aim /silent/ cfg/script , doar speed si steam . aimul este ceva in care dai numai head intruna + cum plm sa am slot si sa intru cu aim . gandesti si tu putin , joc de mult timp pe sv dar vad ca sau resetat orele si creditele si tot vroiam slot si acm cand am luat vreti sa ma dati jos cica aim
---_---|--_____________________________________
------/`--_______==;_____|_===== > SeNNzaTioN==>
-----/_=====____-;___|-------------------------------
-----),==_(___)'
----//(--)),=="
---//___//
--//___//
-//___//
-----),==_(___)'
----//(--)),=="
---//___//
--//___//
-//___//
Daca dai cu incetinitorul 1/4 se vede ca trage intr-un loc si glontele se duce direct in cap la ct
-
InFeRNuS iS HeRe
Am Vazut Cum Sau dus Gloantele....Ai Haxuri.xBogdyxD wrote:Daca dai cu incetinitorul 1/4 se vede ca trage intr-un loc si glontele se duce direct in cap la ct
-
SeNNzaTIoN
nfernus ce iti place sa minti in mm
---_---|--_____________________________________
-----),==_(___)'
----//(--)),=="
---//___//
--//___//
-//___//
-----),==_(___)'
----//(--)),=="
---//___//
--//___//
-//___//
Senzationalule,eu stiu foarte bine ce am vazut si ce faze am prins spec pe tine,te asigur ca daca aveam demo on atunci nu mai erai atata pus sub semnul intrebarii daca ai sau nu aim.
Eu i-am atras atentia lui google si nu ma inseala vederea.
Nu stiu cat de vechi esti tu,nu te-am vazut .. si n-are rost sa ne spui ca pe PC-ul tau nu merge aimul si bla bla bla .. am auzit dastea la toti playerii pe care i-am prins dupa.
Te asigur ca daca nu primesti acum ban o sa ma tin scai de capul tau si am sa stau in permanenta spec,deci ori o sa lasi aimul ori o sa primesti ban.
Eu i-am atras atentia lui google si nu ma inseala vederea.
Nu stiu cat de vechi esti tu,nu te-am vazut .. si n-are rost sa ne spui ca pe PC-ul tau nu merge aimul si bla bla bla .. am auzit dastea la toti playerii pe care i-am prins dupa.
Te asigur ca daca nu primesti acum ban o sa ma tin scai de capul tau si am sa stau in permanenta spec,deci ori o sa lasi aimul ori o sa primesti ban.
Silent aim. Si asta se vede cel mai bine cu speed 1/4 in toate fazele unde trage spre ct, chiar si la partea cu smoke. Este o secventa scurta unde ii sare tinta pe ct. Si poate verifica oricine, daca foloseste smoke la calitatea cea mai slaba. Se vede ct-ul in stanga, iar el trage in dreapta desi toate gloantele se duc in ct.
Sau poti verifica si cu un no-smoke. Asa am verificat eu mai bine. Fara nici o alta scuza, are silent aim.
Si daca nu aveai aim, nu te agitai ca sampania in comentariile tale
:TC: Pana raspunde only. Sunt destule pareri, nu facem chat aici.
Sau poti verifica si cu un no-smoke. Asa am verificat eu mai bine. Fara nici o alta scuza, are silent aim.
Si daca nu aveai aim, nu te agitai ca sampania in comentariile tale
:TC: Pana raspunde only. Sunt destule pareri, nu facem chat aici.