1. Sa se instituie comanda Jbe_gag pentru slot, deoarece la HNS , foarte multi jucatori verifica daca sunt admini online iar in cazul in care observa ca sunt numai slot pe server dezvaluie locatia jucatorilor ceea ce strica dayul + cei care inura scapa nepedepsiti. Parerea mea- comanda nu afecteaza foarte mult influenta sloturilor peste admin:)
2.Propun mai multe gloante pentru ZOMBIE DAY , deoarece , mai mereu T raman fara gloante...mai ales daca majoritatea zombie sunt JETPACK e mult de tintit , ei au hp mai mult si e mult de tras:D
Propun 2 lucruri
Re: Propun 2 lucruri
2 e ok. S-ar putea da munitie infinita, sa fie insa cu reload. 1... doar daca s-ar pune o limita pe gag (2-3 min). Vezi cum abuzeaza astia... Probabil vor fi maimutoi care vor da 9000 min
cred ca ai dreptate...nu m-am gangit la asta:D da e chiar mai bine cum zici tu:D
- IonutbunHD
Ba 1 e forta dar admini nu sunt on de diminata ma refer la mine si poate la pranz si dar ar trebui ca slot sa ai si Gag dar si alte comenzi ca si ale adminului
in fine asta e parere mea

1 e destul de buna ideea...dar sa fie o limita macar de 10 minute
_____|---Gras---|_____
_____|---Gras---|_____
GRAS
Nu se da gag mai mult de 3-5 minute.BTK07 wrote:1 e destul de buna ideea...dar sa fie o limita macar de 10 minute
Contra, de-aia e slot, sa nu aiba acces la comenzile de admin.

slotul are comenzile care le are cu un motiv
oricum, gandeste putin inainte sa faci o postare de genu, daca ia gag inseamna ca a zis oricum deja unde e ascuns ala
oricum, gandeste putin inainte sa faci o postare de genu, daca ia gag inseamna ca a zis oricum deja unde e ascuns ala
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron