Cerere ban bnk
-
cristian06
Cerere ban bnk
1. Nume în joc: JeBeLu
2. Numele jucătorului/lor pe care îl/îi acuzi: bnk
3. Motivul acuzatiei: silent aim
4. Data și ora când s-a întâmplat: acum 5 min
5. Martori prezenți pe server: D.an , Sheol , Crs ,Camper
6. Ip-ul acuzatului: 109.102.243.67
7. Dovadă: http://www.girlshare.ro/34876387.7
8. Scurtă descriere: Avea silent se vede ! Spune ca e banat deja la addban .....
2. Numele jucătorului/lor pe care îl/îi acuzi: bnk
3. Motivul acuzatiei: silent aim
4. Data și ora când s-a întâmplat: acum 5 min
5. Martori prezenți pe server: D.an , Sheol , Crs ,Camper
6. Ip-ul acuzatului: 109.102.243.67
7. Dovadă: http://www.girlshare.ro/34876387.7
8. Scurtă descriere: Avea silent se vede ! Spune ca e banat deja la addban .....

Jebelu - Admin
Re: Cerere ban bnk
daca voua vi-se pare ca am aim in acest demo, eu chiar nu mai spun nimic, si va las in pace!
Daca sti sa tragi, asa nu inseamna ca ai aim, n-am jucat atata timp cu aim si joc acum? Mai ales pe Steam, daca eram valver mai ziceam.Si dupa atatia ani se trezeste jebelu ca am aim.
si daca te uiti atent se vede clar in demo ca in unele momente treceau jucatorii pe langa mine, si la faza aia cu gunday daca aveam silent aim trebuia sa iau vreo 6 dintr-o lovitura;)
daca chiar vroiam sa joc cu coduri si astea nu mai donam...si nu am donat sa zici 5 centi,am donat destul
Daca sti sa tragi, asa nu inseamna ca ai aim, n-am jucat atata timp cu aim si joc acum? Mai ales pe Steam, daca eram valver mai ziceam.Si dupa atatia ani se trezeste jebelu ca am aim.
si daca te uiti atent se vede clar in demo ca in unele momente treceau jucatorii pe langa mine, si la faza aia cu gunday daca aveam silent aim trebuia sa iau vreo 6 dintr-o lovitura;)
daca chiar vroiam sa joc cu coduri si astea nu mai donam...si nu am donat sa zici 5 centi,am donat destul

-
cristian06
Ma toti de fata au zis ca ai aim !
Sheol , infernus , camper , crs toti au zis .
si asa si este !
Sheol , infernus , camper , crs toti au zis .
si asa si este !

Jebelu - Admin
sa vedem ce decizie se alege,;), pentru ca eu stiu ca in acel moment nu aveam nimic, si niciodata pe server nu am avut si ti am mai zis, in unele momente nu se intampla nimic de ce? pentru ca nu am aim pur si simplu stiu sa trag, Gab! ala nu mai are cod? cand da head la toata lumea?

- xxBogdanxx
am fost clar pe mapa am vazut tot acela clar este aim !daca ala nu e aim dati-mi numai slay !!
nici nu inteleg de ce te bagi, dar na, ai vazut ca a facut jebelu cerere ban si te bagi si tu ca pula-n pizda

- xxBogdanxx
1) limbaju
2) esti copil "pom"
3) aim
2) esti copil "pom"
3) aim
Bai sincer nu vreau sa ma bag dar nu are aim
(m-am uitat la tot demo-ul) omu' le are , stie sa traga.Cat despre mine m-am saturat de clasic 7 ani d'aia am incercat sa gasesc ceva nou cum ar fii un sv de jb
.