Nume în joc: Ciubaca
Numele acuzatului: Bubu
Motivul acuzației: m-a omorat pt. ca nu vroiam sa sar in acid ca nu-i placea lui day-ul..
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: data postarii, 10:09 PM
Martori prezenți pe server: camper ; crs ; bnk.
Dovadă(poză sau video): http://www75.zippyshare.com/v/7aC92KsC/file.html
Scurtă descriere: dupa ce ca a dat godmode si crezand ca a dat reverse nightcrawler a omorat 2 jucatori,ne forta sa ne omoram ca nu i placea lui day-ul si vroia sa dea altul..nu stiu daca e voia sau nu,eu postez sa nu regret..+ ca nu si face treaba de admin deloc,mereu zice "da' mai sunt si alti admini" (la asta nu am dovada dar mno..). dupa ce i-am zis ca am facut demo a zis "bine ma" sau ceva de genul..e the almighty god
Reclamatie Bubu - warn
Re: Reclamatie Bubu
Ba era codmode si am zis jean spune sari in acid, si nu ai ascultat de comanda, si ti-a dat cap
1. daca ai de gand sa raspunzi,te rog frumos sa inveti sa scrii.
2. cum ar fi daca as da si eu godmode si i-as pune pe toti sa sara in acid sau sa isi dea kill ca altfel ii omor? gandeste inainte sa dai enter.
2. cum ar fi daca as da si eu godmode si i-as pune pe toti sa sara in acid sau sa isi dea kill ca altfel ii omor? gandeste inainte sa dai enter.
Ma dar tu esti handicapat ma? Cum pula mea sa-i pui pe toti sa sara in acid? N-ai voie nici la zi speciala si nici la zi normala sa-i pui sa se omoare.Bubu wrote:Ba era codmode si am zis jean spune sari in acid, si nu ai ascultat de comanda, si ti-a dat cap
Nu mai intra la CT daca faci day-uri in sictir.
1 warn
:TC: