propun ca la /who sa fie un meniu nou, il puteti vedea aici:
Seful Pentitenciarului
Carnacior
Secund
OnLy
Colonel
Poky
Comisar
_===IonutHD===_
Seful Gardienilor
Commy
Gardieni/Politisti
Lele Lol
God
OnLy
Semi-God
Poky
Moderator
_===IonutHD===_
Administrator
Commy
Slot
Lele Lol
Pentru Jucatorii Serverului Jb.B-zone.Ro!!!
----------Multumesc!--------------
Propunere la "/who"
Re: Propunere la "/who"
Eu spun ca este o idee buna, deabia mai inteleg astia ce inseamna "Owner" , "God" , "Semi-God" , etc.

Mie imi place mai mult meniul actual. In plus ar trebui modificat si pluginul de la chat.

Bine, fiecare cu parerile lui, dar nu crezi ca pentru unii useri l-i s-ar parea mai usor?
+ Ca este mai distractiv/Pe intelesul noilor veniti.
Eu nu am nimic cu meniul actual dar cred ca serverul este prea "clasic" (intr-un fel) , si de accea am facut aceasta propunere.
PS. "pe forum poate ramane asa (owner, God, etc...)
+ Ca este mai distractiv/Pe intelesul noilor veniti.
Eu nu am nimic cu meniul actual dar cred ca serverul este prea "clasic" (intr-un fel) , si de accea am facut aceasta propunere.
PS. "pe forum poate ramane asa (owner, God, etc...)

toate serverele au tot felul de grade handicapate, de la ce ai mentionat tu la caporal general si alte minunatii
sistemul asta de grade e pe server de cand exista, si nu va fi schimbat, din simplul fapt ca este simplu ; numarul de grade este exact bun si la fel si accesele, iar denumirile personalizate deruteaza jucatorii mai mult decat ii familiarizeaza cu jocul, pana la urma adminii n-au nici o legatura cu functiile dintr-o puscarie
sistemul asta de grade e pe server de cand exista, si nu va fi schimbat, din simplul fapt ca este simplu ; numarul de grade este exact bun si la fel si accesele, iar denumirile personalizate deruteaza jucatorii mai mult decat ii familiarizeaza cu jocul, pana la urma adminii n-au nici o legatura cu functiile dintr-o puscarie
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron