12.07.2015 bugfix

Aici sunt postate toate updateurile facute serverului.
Carnacior

12.07.2015 bugfix

Post by Carnacior »

Code: Select all

- descrierea de la ratele si vanatorii / detectivi rezolvata
- daca se termina FD-ul cuiva in timpul unui duel sau day, serverul nu ii mai ciordeste armele
- impartitul tero in doua echipe merge corect acum (decat daca numarul de T este impar, caz in care va fi unul in plus la o echipa)
- nu mai poti da day inainte sa se termine freezetime (cele 5 secunde de la inceput) pentru a evita bugurile
- cand iti schimbi numele ca si CT in perioada de freeze, vei lua unfreeze (nu ca pana acum)
- la dayurile unde nu puteai ridica arme (se schimba automat in cutit) acum CHIAR nu mai puteti ridica arme, deloc. Deci bugurile care apareau cu ridicatul armelor (in general pierderea vitezei sau dezghetul) nu mai exista.
- la dayuri nu se mai pot folosi incarcatoarele de HP sau de armura (in special bun pentru knife day)
deci pe scurt o gramada de buguri enervante au fost rezolvate
inca se afla in lista o gramada de chestii dar probabil le voi lasa pe mai incolo pentru ca plm
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Bubu

Re: 12.07.2015 bugfix

Post by Bubu »

Deci:
Ma schimbat mapa Snowdays si era un bug care aveam toti are si skin, si nici la ct nu puteam intra
http://imgur.com/S6SWz0f
http://imgur.com/e6HwYU2
bnk.jb

Post by bnk.jb »

Si mai este un bug, la freeze tag day ne ramane ecranul verde si nu putem face nimic, trebuie sa ne dam kill
Image

Image
Image
Carnacior

Post by Carnacior »

13.07.2015

Code: Select all

- lanterna inlocuita cu nightvision - CT primesc gratis - T costa 10 credite (nu merge la dayuri)
- acum CHIAR nu se mai poate lua HP sau armura din pereti (la dayuri desigur)
- /guns nu mai merge decat la dayurile unde CT au nevoie de el (sparta gun god rcrawl rzombie)
- intre minutul 1 si 0:30 , comanda /close "se strica" oferind o portita de scapare prizonierilor
- am sters 68 linii de cod gunoi
Skype @ xyz_aron
kononen

Post by kononen »

Bravo mie, nu-s tocilar ca tine...vai de pula ta, iti pui poze cu spatele tau "facut" pe extreamcs =)) esti masiv, sa moara gibilan. Mai degraba iti faceai "jb.b-zone.hu" nu ro, ca si asa esti ungur/bozgor..jet in tara ta natala de unde esti, consumi aerul din Romania degeaba. N-ai avut ce manca la unguri si traiesti in Ro..voi vreti sa va punem drapelul langa al nostru..vai de pula voastra, sunteti sclavi la romani.. cu 5,05 care am, scriu mai corect gramatical ca tot forumul de aici, frumoasa gramatica au colegii de mai sus.. :))) ma faci sa rad.

Cine conduce b-zone
Image

"deampulea"..si zici de mine cu 5,05

HAHAHAHAHA
Cine sunt?
Sunt un virgin ratat, nu ma lua in seama.

Ce sunt?
Owner pe cea mai proasta comunitate. E plin de copii, ma simt ca acasa.

Cum sunt?
Sunt asa prost incat am trecut bac-ul la romana printr-o minune dumnezeiasca numita contestatie.

Ce voi fi peste cativa ani?
Asta-i o intrebare simpla, homeless. (Sper sa vand si niste ziare prin intersectie)

Cam atat despre mine. Daca ti-a placut arunca-mi 5 bani.
Carnacior

Post by Carnacior »

kononen wrote:Bravo mie, nu-s tocilar ca tine...vai de pula ta, iti pui poze cu spatele tau "facut" pe extreamcs =)) esti masiv, sa moara gibilan. Mai degraba iti faceai "jb.b-zone.hu" nu ro, ca si asa esti ungur/bozgor..jet in tara ta natala de unde esti, consumi aerul din Romania degeaba. N-ai avut ce manca la unguri si traiesti in Ro..voi vreti sa va punem drapelul langa al nostru..vai de pula voastra, sunteti sclavi la romani.. cu 5,05 care am, scriu mai corect gramatical ca tot forumul de aici, frumoasa gramatica au colegii de mai sus.. :))) ma faci sa rad.

Cine conduce b-zone
Image

"deampulea"..si zici de mine cu 5,05

HAHAHAHAHA

care-i baiu, te deranjeaza pula? vrei sa ti-o scot din cur? autistu pulii
Skype @ xyz_aron
kononen

Post by kononen »

Deja ai mai facut o greseala, poate "autistul" nu "autistu"..stai si comentezi de altii, dar tu esti vai de pula ta..si gramatica loveste din nou, 2-0...sanse slabe sa o egalezi, dar sa mai loveasca din nou, orice e posibil.
Cine sunt?

Ce sunt?

Cum sunt?
Sunt asa prost incat am trecut bac-ul la romana printr-o minune dumnezeiasca numita contestatie.

Asta-i o intrebare simpla, homeless. (Sper sa vand si niste ziare prin intersectie)

Carnacior

Post by Carnacior »

kononen wrote:Deja ai mai facut o greseala, poate "autistul" nu "autistu"..stai si comentezi de altii, dar tu esti vai de pula ta..si gramatica loveste din nou, 2-0...sanse slabe sa o egalezi, dar sa mai loveasca din nou, orice e posibil.
iauzi ma, creca ti-a tras ma-ta o bataie dupa nota de la bac de nu mai omiti nici o greseala
poti sa stai sa-mi corectezi greselile pe un amarat de forum cat vrei, n-o sa schimbe realitatea ca eu am luat 8,10 si tu 5,05, si nici ca esti un virgin ratat fara viitor, incultule.

apropo, invata ce sunt punctele de suspensie si la ce se folosesc, o sa-ti foloseasca la sesiunea urmatoare la subiectul 1 :>
Skype @ xyz_aron
kononen

Post by kononen »

Ai trecut bacul la mate? dupa cum se vede, se pare ca nu. Daca am luat 5,05 cum sa revin in sesiunea urmatoare? tu ripostezi doar cu injurii, atat te duce capul, atata faci..tipic bozgor, esti un sclav la romani, repet. Ai laut 8 degeaba la romana, ca tot te bate gramatica, eu am luat 5,05 ca nu am invatat sub III. O sa ai un viitor frumos la unguri, o sa mori de foame, nu de alta ai venit in Romania.
Cine sunt?

Ce sunt?

Cum sunt?

Panta

Post by Panta »

kononen wrote: Ai laut 8 degeaba la romana, ca tot te bate gramatica, eu am luat 5,05 ca nu am invatat sub III. O sa ai un viitor frumos la unguri, o sa mori de foame, nu de alta ai venit in Romania.

Vai de pula mea ma, te-ai trezit si tu profesor de romana sa corectezi gramatica unora. Ai auzit vreodata de indiferenta de a scrie peste tot, mereu cu virgule si mortii lor? Esti prost rau de tot. E un forum liber, si la urma ne exprimam cat se poate de corect. Nu suntem la munca, nu scriem scrisori catre pizdele ca maicata, nu facem mai stiu eu ce cacaturi unde chiar trebe sa demonstrezi ca nu esti un incult ce nu stie sa scrie. Prin prostia asta a ta, unde corectezi pe altii, demonstrezi cat esti de idiot. Nu incerca sa demonstrezi ca esti destept doar pt ca ai vazut la altul ca nu a scris ceva corect. Esti la fel de prost ca el, poate chiar mai prost.
Mars si vezi-ti de serverul ala al tau, care rezista doar din boost si copii disperati de admine si sloturi luate pe ochi frumosi, favorisisme si bani.
Image
Locked