Nume în joc: Giovani
Numele acuzatului:Ciubaca
Motivul acuzației: Abuz de putere ma scote de la ct ca sa intre el st afk pentru ore
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 8/3/2015 12.23
Martori prezenți pe server: BeCaLy
Dovadă(poză sau video): 1 poza am
Scurtă descriere: Eram Ct si lam omorat pe unu pentru ca avea arma in mana si a tras in mine ma scos de la ct fara niciun motiv
file:///C:/Users/madalin/Downloads/11816038_702514866548194_994564901_n.jpg Aici e dovada
Reclamatie Ciubaca
Reclamatie Ciubaca
Last edited by Madalin22 on 03 Aug 2015 08:13, edited 2 times in total.
Re: Reclamatie Ciubaca
1)Ai avut 2 av , si cand ciubaca a zis ca da day (probabil te-ai ofticat ca nu ai putut da tu) ai omorat 2 , pe motiv ca au luat arma [jail_tiny] .
2)Trebuia sa ai 4 av fiindca te-ai pus de 2 ori jean am zis sa trec cu vederea.
3)Nici macar nu ai stiut cine te-a scos de la ct , si m-ai amenintat ca imi faci reclamatie,ceea ce ai si facut dar vad ca ai sters-o (nu te-am scos eu),dar ciubaca a facut foarte bine ca te-a scos pt ca aveai deja 3 av.
Asa ca ....
2)Trebuia sa ai 4 av fiindca te-ai pus de 2 ori jean am zis sa trec cu vederea.
3)Nici macar nu ai stiut cine te-a scos de la ct , si m-ai amenintat ca imi faci reclamatie,ceea ce ai si facut dar vad ca ai sters-o (nu te-am scos eu),dar ciubaca a facut foarte bine ca te-a scos pt ca aveai deja 3 av.
Asa ca ....
1. nu te-am scos sa intru eu, ERAM deja CT.
2. te-am scos ca ai acumulat 3 avertismente.
3. ce afk pt ore visezi? am fost 5-10 minute maxim la baie si cand m-am intors ai inceput sa faci urat.
4. nici nu stii sa faci o reclamatie / postezi o poza..si vrei ca reclamatia ta sa fie luata in considerare? mai intai i-ai facut reclamatie lui gab! ca nici nu stiai cine te-a scos..atat am de zis.
2. te-am scos ca ai acumulat 3 avertismente.
3. ce afk pt ore visezi? am fost 5-10 minute maxim la baie si cand m-am intors ai inceput sa faci urat.
4. nici nu stii sa faci o reclamatie / postezi o poza..si vrei ca reclamatia ta sa fie luata in considerare? mai intai i-ai facut reclamatie lui gab! ca nici nu stiai cine te-a scos..atat am de zis.
Ba nu e adevarat am fost de 2 ori jean pentru ca celalat ct era afk eu am Martori pe BeCaLy si iam omorat pe aia 2 pentru a luase arma erau in cusca cu arma iam zis la unu sa arunce arma si iam dat cap dupa a luato celalat !
Ciubaca face Abuz de putere
- Cutitar_Expert
- Semi God

Scuzati-ma ca ma bag dar altadata nu mai fa reclamatie cand nu ai dovada
Orice este posibil cand ai cutitul la indemana
Military service active
- .DarKofDeaD.
Scuze ca ma bag dar amandoi sunteti cam ... Lasa.. In fine, inainte sa jucati pe serverul asta ati citit putin regulamentul ? Eu vad ca nu. Mai si faci reclamatie fara dovezi si tot tu esti prostu
Scorul meu de ZEU !