24.11.2013 si vro saptamana inainte - Updeit

Aici sunt postate toate updateurile facute serverului.
Locked
Carnacior

24.11.2013 si vro saptamana inainte - Updeit

Post by Carnacior »

- Bugul cu schimbatul numelui pt a pacali sistemul de credite a fost rezolvat
- A fost scos jetpack day, era prea stresant serverului, pica des din cauza lui
- A fost scos zombie infection, mai am de lucru la el
- Winter Events readaugat! Oameni de zapada si fulgi de nea
- Sistemul de prelucrare al chatului a trecut de la GhostChat la o functie realizata in modul de JB; consecinte:
Scris verde la admini, prefixe la toti jucatorii(puscarias/copoi/cadavru/fantoma); urmeaza sa fie adaugat la admini gradul pe care il detin in loc de "Admin" si "Jean", evident unde. Mai urmeaza si Prefixe speciale pt dayuri, clasele de zombie pt zombie respectiv zombie day, soarece si pisica pt cats/mice , rata si vanator pt ratele si vanatorii. Toate la timpul lor.

- Cerintele pt anumite grade au fost modificate. Acum ca avem o noua echipa de tineri admini; cerintele vor reveni la cere originale. 80 de ore pt slot, 150+ pt administrator, 250+moderator, 350+ semi god

- Am adaugat categoria pe forum "Changelog" (duh)

- Pe parcursul zilei de azi se va modifica si sistemul de aruncare a creditelor, de acum incolo doar cei cu numele rezervat vor mai putea arunca credite(impiedicarea furtului)

Daca aveti ceva pareri, lasati-le aici!
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Lele Lol

Re: 24.11.2013 si vro saptamana inainte - Updeit

Post by Lele Lol »

Da, e o idee foarte buna, si continua tot asa, multumesc pt schimari :-)
Image
Image
CORLE

Post by CORLE »

Lele Lol wrote:Da, e o idee foarte buna, si continua tot asa, multumesc pt schimari :-)

Lele are dreptate...dar nu poti baga si hook? sau grab? ar fi foarte misto .. la shop ... sau comanda pt admini .. dar daca admini ar avea cei care nu au se vor oftica..si tot asa.. iar la shop nu ar strica sa fie pus awp cu 50 de credite .
Poky

Post by Poky »

CORLE wrote:
Lele Lol wrote:Da, e o idee foarte buna, si continua tot asa, multumesc pt schimari :-)

Lele are dreptate...dar nu poti baga si hook? sau grab? ar fi foarte misto .. la shop ... sau comanda pt admini .. dar daca admini ar avea cei care nu au se vor oftica..si tot asa.. iar la shop nu ar strica sa fie pus awp cu 50 de credite .

corle..faza cu hook/grab..la admini. Sincer eu zik k dak sar adauga aceasta comanda doar pentru admini..sar face un mare abuz..la shop ar merge...sa fie timp de 3 runde sa coste 60credite..si cu armele..ar fi o idee sa bage Deagle cu 14gl..[40-50 credite] cu awp este prea usor..il cumperi si tragi din celula..pana vede CT de unde tragi..deja i-ai omorat..

EDIT : Parerea mea
La ora de romana profesoara pune pe elevi sa faca propozitii cu cuvintele probabil si imposibil. Ajunge profa la bula si il intreaba propozotiile.
bula: In cancelarie, cand ma uit pe gaura cheii, vad pe domn' director cu pantalonii dati jos si pe doamna secretara cu fusta ridicata. PROBABIL se f****u, IMPOSIBIL sa se cace ca nu aveau hartie.
BGS

Post by BGS »

Poky wrote:
CORLE wrote:

corle..faza cu hook/grab..la admini. Sincer eu zik k dak sar adauga aceasta comanda doar pentru admini..sar face un mare abuz..la shop ar merge...sa fie timp de 3 runde sa coste 60credite..si cu armele..ar fi o idee sa bage Deagle cu 14gl..[40-50 credite] cu awp este prea usor..il cumperi si tragi din celula..pana vede CT de unde tragi..deja i-ai omorat..

EDIT : Parerea mea
___GrasiLor___
E mare om BGS asta e smecher rau BGS =))) " dar esti nepotamiu si nu pot sa te las la Greu esti ca si Fratele meu :-* :x :x :x :X :x
Lele Lol

Post by Lele Lol »

Awp-u sa coste 80 ca e o arma cu 10 gloante si cu 90-100 dmg!
"Uitati ce semn tare ---> √"
Grasilor---
Image
Image
0nLy

Post by 0nLy »

Lele Lol wrote:Awp-u sa coste 80 ca e o arma cu 10 gloante si cu 90-100 dmg!
"Uitati ce semn tare ---> √"
Grasilor---
Faza cu gloantele se poate rezolva sa fie mai putine. Faza cu dmg ai fost informat prost, awp-ul are dmg peste 100 daca lovesti in corp si poate ajunge la 480 (parca) daca dai in cap, iar in membre are in jur de 80.
Oricum nu mai visati la awp la shop pentru ca nu cred ca o sa se bage asa ceva, ar strica jocul mult prea tare!
Image
R3N

Post by R3N »

0nLy adervarat...daca ar fii awp ar fi prapad in fiecare runda... cred ca numa /shop si iei AWP...deci e bine pt T nu pentru CT !!! :))
Image
Carnacior

Post by Carnacior »

avand in vedere ca oamenii au acum mii de credite, sa-si poata lua 200 de runde una dupa alta awp mi se pare penibil
si damageul se poate modifica usor, dar nu are rost pt asa ceva, la shop se vor adauga chestii cand gasesc eu ceva interesant

si fara hook / grab, e prostesc, vreau totusi sa pastrez un minim de realism pe server
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Lele Lol

Post by Lele Lol »

Bine, atunci asa ramane.
Iar faza cu dmg 90(era aproape de 80 mah) si da La cap ia 400+ .
Image
Image
Locked